Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.10.2012

Звернення Віталія Кличка до жителів 151-го виборчого округу


Нам, здоровим, демократичним і патріотичним силам для перемоги і розбудови нашої країни потрібен сильний і точний УДАР


Звернення Віталія Кличка до жителів 151-го виборчого округу

28 жовтня – вирішальний день для всієї держави. І яким буде наше завтра, залежить від кожного з Вас, від Вашої позиції. Сьогодні на нас тиснуть, нас обливають брудом, але ми не боїмось.

Я як ніхто знаю, що без боротьби не буває перемоги. Дуже важливо в житті мати мету. І немає жодної, яку неможливо було б реалізувати.

Колись маленьким хлопчиком я мріяв стати найсильнішим у світі. Але мало хто в мене вірив, більшість просто сміялися з моїх бажань. Але минув час, я досяг усього, про що мріяв. Дякую за те, що Ви завжди підтримували мене під час боїв.

І незалежно від того, де вони відбувалися – в Німеччині, США, Великобританії, Польщі чи Росії, – ми робили все для того, щоб завжди піднімався український прапор, щоб лунав український гімн, і щоб і прапор, і гімн завжди були переможними.

Сьогодні в мене є інше велике бажання – я хочу, щоб українці жили в сучасній європейській державі. На жаль, сьогодні Україна в Європі лише географічно, але вона дуже далека від європейських стандартів життя. З часу проголошення Незалежності України минув уже 21 рік. Якщо й далі нічого не будемо робити, то швидко мине ще 20 років.

Чим ми гірші за інші народи, яким після розпаду Радянського Союзу вдалося вийти на достатній рівень розвитку і створити гідні умови життя у своїй державі? Це зробили словаки, чехи, угорці, грузини. Чому ми досі не змогли?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опоненти «УДАРу» використали для «чорного піару»... дітей

Тому що до влади прийшли люди, яким Україна чужа й незрозуміла. Вони ніколи не зможуть побудувати справді незалежну державу, але цілком здатні її знищити. Україна для них – лише ресурс, засіб особистої наживи. І ми повинні захистити від них свою Батьківщину.

Ця влада повинна відчути, що вона непотрібна країні, затямити, що народ більше не терпітиме знущання та глуму над собою.

Цій владі тільки здається, що вона сильна та недосяжно-недоторканна. Що в неї міліція, суди і прокуратура. Але це – ілюзія. Бо коли влада боїться не тільки власних громадян, а навіть котів із рекламних бордів, коли в спілкуванні з народом у неї немає інших аргументів, окрім сльозогінного газу та гумових кийків, коли люди відверто глузують з обіцяного «покращення», то ця влада приречена.

Ніхто з Вас не хоче змагатися в суді, де хто дасть більшого хабара, потрапити до лікаря, що купив свій диплом, навчатися в учителя, який думає лише про те, як прогодувати свою сім’ю.

Мені прикро бачити, як росте безробіття, як закриваються або ж простоюють підприємства, як усе навкруги пронизала корупція. Ми йдемо в парламент для того, аби українці досягли європейських стандартів життя, щоб створити можливості для гідного заробітку та гармонійного розвитку людини, сприяти оздоровленню нації, забезпечити якісну освіту, підтримати український культурний продукт.

Україна потребує якісно нових відносин між громадянином і державою. Вони мають базуватися на взаємній довірі, безумовній повазі до кожної людини, її прав і свобод, рівності всіх перед законом, єдності країни.

Лише на таких засадах буде розкрито потенціал держави і забезпечено умови для добробуту кожного. Лише так Україна зможе вирватись із кола зубожілих корумпованих режимів і приєднатися до європейської спільноти.

Нам, здоровим, демократичним і патріотичним силам для перемоги і розбудови нашої країни потрібен сильний і точний УДАР.

Партія «УДАР» – це не проект Кличка. Це команда професіоналів для побудови вільної демократичної держави. Ми спираємося на людей, які мають різний досвід – у політиці, економіці, сільському господарстві, культурі. Усі ці сфери потребують реформування й оновлення, і це – амбітне завдання для молодих українських політиків. Але я впевнений, що ми отримаємо результат, адже готові до командної роботи.

Команда «УДАРу» – це команда людей, які за будь-яких умов не будуть простими політичними «тушками». Я переконаний, що ми всі разом побудуємо яскраву, багату і сильну Україну, Полтавщину, і кожен населений пункт.

Ми хочемо змінити правила в українській політиці. Ми за те, щоб вона була чесною і прозорою. Ми відкриті для спілкування, і найголовніший наш союзник – це ви, наші виборці.

Ми повинні бути єдині. Ми, всі, кому слова «Незалежна Україна» близькі, зрозумілі та цінні, мусимо показати, що нам не байдуже, що нам болить.

На нас сьогодні тиснуть через податкову, через прокуратуру, нам перешкоджають зустрічатися з людьми. Тривожить і те, що сьогодні масово скуповують голоси виборців. І Вам, мабуть, також пропонували сотню-дві гривень за те, щоб Ви проголосувати за конкретну партію чи кандидата. Я розумію, як складно Вам сьогодні виживати, тому – беріть. Бо це лише маленька частина із того, що в нас украли. Але голосуйте так, як підказує Ваше серце! Не дайте вкрасти своє майбутнє!

Незважаючи на всі труднощі та проблеми, які долає сьогодні Україна, я абсолютно переконаний, що все буде добре. Бо в України є ми – мільйони чесних і відповідальних громадян, які ніколи не лишать країну в біді!

Сьогодні настає час іспиту. Час для активної громадянської позиції. Час, щоб діяти і мати мужність ухвалювати правильні рішення, а не тільки сварити «погану владу» в інтернеті.

Усі говорять, що необхідно змінити країну. Ми це зробимо!

Вони борються за гроші. А ми боремося за правду і за ідею, тому ми переможемо, але тільки разом!

Настав час УДАРу!


Віталій КЛИЧКО,
лідер партії «УДАР», Герой України


Схожі матеріали:
👁 1608
Категорія: Полтавщина
Теги: Команда, віталій кличко, вибори, удар, партія, влада, україна, звернення, 151 округ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ