Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.06.2019

Архітектурне тонування стекол


Основні характеристики архітектурного тонування


Іноді звичайні стекла в стандартному виконанні не можуть задовольнити клієнта, оскільки не відповідають ергономіці, безпеці і естетиці. У такому разі, одним з кращих рішень на сьогодні є застосування архітектурного тонування tonirovka24.com.ua. Простіше кажучи, це нанесення спеціальних плівок, що мають особливу здатність відбивати інфрачервоне випромінювання. Крім того, це тонування дозволяє істотно прикрасити об'єкт (банк, котедж, готель і тому подібне). Послугу професійного тонування вікон, фасадів будівель можна замовити на сайті компанії Тонировка 24.

Архітектурне тонування стекол
 

Види використовуваних архітектурних плівок

Зараз існує дуже великий вибір архітектурних плівок на будь-який смак замовника:
  • Плівки для тонування. Їх основною функцією вважається приховання предмета, що знаходиться за склом. Таку плівку часто замовляють хазяї квартир, що знаходяться на першому поверсі, під час обробки квартири під ключ.

  • Захисні кольорові плівки. Тут все залежить від бажання клієнта. Найпоширенішими вважаються димчасті, безбарвні і сріблясті плівки.

  • Дзеркальні плівки. Такий вид плівки використовують володарі ресторанів, всіляких закусочних і кафе. З внутрішньої сторони виріб виглядає як звичайне вікно, а із зовнішнього боку - дзеркало.

  • Декоративні плівки. Архітектурна можливість цієї продукції безмірна. Замовник може зажадати від виробника елегантні написи, красивий візерунок, текстуру і тому подібне.

  • Тепловідбивні плівки. Окрім привабливості з'являється ще одно перевага - енергозбереження. Інакше кажучи, немає сенсу застосовувати охолоджувальні або обігріваючі пристрої. Такі плівки дозволяють зберегти температуру в приміщенні, але змінюють пропускну спроможність світла. Це є основною особливістю тепловідбивної архітектурної плівки.

Основні характеристики архітектурного тонування

  • Для звичайного громадянина на вигляд такі плівки не виділяються чимось особливим, проте вони мають ряд корисних особливостей:

  • Застосування склеювального складу. У разі розбивання вікна плівка захистить людей від осколків, оскільки усі осколки залишаться на плівці.

  • Привабливий зовнішній вигляд є характерною особливістю архітектурного скла. Окрім цього, плівка створює в приміщенні різний рівень освітлення.

  • Підвищена стійкість до механічних ушкоджень. Найдорожчі плівки мають показник 24 кг/мм. Їх практично неможливо проткнути або порвати. Отже, архітектурне тонування вважається хорошим методом захисту від злодіїв.

  • Ця плівка прекрасно витримує усі погодні капризи. Сонячні промені, вітер, град або підвищена вологість не шкодять поверхню плівки.

Сфери застосування архітектурного тонування

Ціновий діапазон архітектурних плівок з причини великої різноманітності дуже широкий. В основному, продукцію купують для захисту скла і елегантного оформлення магазинів, офісних будівель, аеропортів, готелів, банків і так далі. Такі плівки мають попит і у приватних домовласників.

Функціонально застосовують архітектурну плівку і власники басейнів. Оскільки воду слід захистити від негативного впливу ультрафіолету, з цією проблемою плівка справляється якнайкраще.

Врешті-решт, цю продукцію енергійно використовують при оформленні балкона або веранди. Архітектурне скло вносить в інтер'єр деяку родзинку і робить вікно набагато міцніше і надійніше.

Схожі матеріали:
👁 619
Категорія: Прес-реліз
Теги: тонування. вікна, плівка для тонування, Архітектурне тонування, тоніровка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ