Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.04.2023

BAE Systems успішно випробувала високоточний 155-мм артилерійський снаряд з дальністю поразки до 110 км.


Особливістю нового снаряда є його підвищена летальність, що значно збільшує його ефективність у бойових умовах


BAE Systems успішно випробувала високоточний 155-мм артилерійський...

Компанія BAE Systems спільно з армією США провели успішні випробування нового 155-мм артилерійського снаряда далекого радіусу дії, який має підвищену летальність і дальність дії до 110 км. Цей снаряд відкриває нові можливості для армії США у сфері ведення бойових дій та забезпечення національної безпеки.

155-мм артилерійський снаряд, розроблений компанією BAE Systems, призначений для використання в системах артилерійської підтримки та є зброєю високої точності з дальнім радіусом дії. Він здатний вражати цілі на відстані до 110 км з високою точністю завдяки використанню нових технологій наведення та керування польотом. Це дозволяє армії США оперативно та ефективно реагувати на погрози, знижувати ризики для солдатів та мінімізувати кількісні втрати.

Снаряд запечатаний у контейнері, який відокремлюється, коли він залишає дуло зброї, оголюючи аеродинамічний снаряд. У польоті снаряд розгортає оперення та крила, а також включається двигун для забезпечення додаткової швидкості та дальності польоту.

BAE Systems успішно випробувала високоточний 155-мм артилерійський...

Усередині знаходиться комплекс авіоніки для наведення снаряда на ціль та електронні засоби протидії перешкодам супротивника. Це особливо вражаюча розробка, тому що ця електроніка повинна витримувати удар 15500 g при пострілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий плазмовий двигун Vasimr допоможе досягти Марса лише за 39 днів

Особливістю нового снаряда є його підвищена летальність, що значно збільшує його ефективність у бойових умовах. Нова технологія підвищеної летальності дозволяє снаряду долати перешкоди і точно вражати як стаціонарні так і цілі, що рухаються. Це робить його особливо ефективним в умовах міської забудови та протистояння терористичним угрупованням.

Випробування нового 155-мм артилерійського снаряда далекого радіусу дії з підвищеною летальністю зі 155-мм гармати XM907E2 пройшли на ракетному полігоні Уайт-Сендс у Нью-Мексико.

Схожі матеріали:
👁 960
Категорія: Технології
Теги: снаряд, високоточний боєприпас, зброя, артилерійська установка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ