Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.02.2019

Бензопила - найкращий помічник для дачника


Критерії вибору бензопил


Бензопила - невід'ємний атрибут будь-якого городника або дачника. Раніше людям доводилося самим майструвати підручні інструменти або використати сокиру для того, щоб зрубати тонкі гілки. Безумовно, така праця дуже виснажлива при великому обхваті роботи.

Відмінним помічником в цій справі стала бензопила. Сучасні бензопили використовуються для підрізування і видалення довгих або тонких лозин і гілок, а також з метою вирівнювання крон дерев. Практичні знаряддя для дачника можна вибрати в інтернет-магазині інструментів TRUDOVIK у розділі бензопили в trudovik.com.ua


Бензопила - найкращий помічник для дачника
 

Класифікація бензопил

У магазинах представлені десятки різних моделей бензопил, кожна з яких має свої особливості. При купівлі бензопили клієнту слідує, в першу чергу, звернути увагу на клас устаткування. Існує три різновиди пив:
  • Побутові. Ці бензопили витримують до 2 годин безперервної роботи. Ця характеристика дозволяє задовольнити потреби звичайного дачника - по пиляти дрова, сухостій і навіть допомогти в цьому товаришеві.

  • Напівпрофесійні. Час їх безперервної роботи складає 5 годин. Її використовують для того, щоб напилять для лазні дров, спорудити пліт.

  • Професійні. Вони відрізняються безперервною працездатністю до 10 годин, тому ці бензопили застосовуються в індустрії промислового лісоповалу.

Переваги бензопил

Потрібність бензопил серед дачників обумовлена рядом їх переваг над електричним устаткуванням, серед яких:
  • Джерело живлення. На відміну від електропилки, яка працює від електромережі, бензопилу дуже зручно використати при розпилюванні дров на великій ділянці. Портативність бензопил - ця їх величезна перевага над електричним устаткуванням. Завдяки цьому її можна узяти в ліс, на природу і навіть на рибалку.

  • Практичність. Оскільки бензопила працює не від електромережі, її можна використати у будь-яку погоду. Електричним устаткуванням не можна користуватися в люті морози, дощову погоду.

  • Потужність. Побутові бензопили відрізняються компактністю і невеликою вагою, проте електричне устаткування перевершує їх в потужності. Що стосується напівпрофесійних і професійних бензопил, то вони набагато потужніші за електричних.
Висока продуктивність. Бензопили мають порівняно високий коефіцієнт корисної дії.

Критерії вибору бензопил

Перш ніж вчинити купівлю бензопили для дачі або городу, клієнт повинен уважно вивчити особливості конкретної моделі. До числа їх основних критеріїв можна віднести:
  • Потужність. Чим вище потужність, тим краще буде показник продуктивності. Покупцеві при цьому слід звернути увагу на наступний нюанс. Надпотужні бензопили, як правило, відрізняються габаритністю, тому простим дачникам слід вибирати пили з середньою потужністю.

  • Ергономічність. Покупець повинен протестувати пилку у своїх руках перш ніж її купити. Упор у важіль, гальма або виворіт руки може стати проблемою при експлуатації.

  • Довжина шини. Безумовно, довгі шини кращі за короткі. Проте клієнт повинен розуміти, що зайва довжина створює незручності в ході експлуатації.

  • Сервісний центр. При купівлі клієнт обов'язково повинен поцікавитися питанням умов гарантійного обслуговування.


Схожі матеріали:
👁 814
Категорія: Прес-реліз
Теги: портативні бензопили, Класифікація бензопил, бензопилка, купити бензопилку




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ