Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.06.2019

Бізнес-англійський, або як отримувати європейську зарплату в Україні


Особливості англійського для бізнесу


Сьогодні курси англійського проходять всі, адже незнання цієї мови у наш час вважається поганим тоном. Комусь це треба для відпочинку, комусь для навчання, хтось і зовсім учить мови "для себе". Але один з головних плюсів, які вона дає, — можливість добре заробляти.

Якщо вас зацікавить така перспектива, то не поспішайте бігти в найближчу мовну школу, адже бізнес-англійський відрізняється від того, який зазвичай викладають. У чому ж його особливості, кому він потрібний, і де його учити — про це поговоримо в цій статті.

Бізнес-англійський, або як отримувати європейську зарплату в Україні
 

Особливості англійського для бізнесу

Думаєте, що володіння розмовним англійським буде досить для ділових переговорів? Чом би не так! Англійський для бізнесу це:
  • особлива лексика (економічно, юридичні терміни);
  • формальний стиль (йому не навчить перегляд серіалів);
  • сталі правила листування, переговорів.
Не враховувати особливості бізнес англійського — велика помилка, якщо ви збираєтеся спілкуватися із закордонними партнерами. Щоб справити враження людини, на яку можна покластися, вам треба буде навчитися грамотності як на листі, так і в усній мові. А тому особлива увага приділяється розмовним класам.

Кому потрібний діловий англійський?

Іноземна мова обов'язково входить в шкільну програму. А ось англійський для бізнесменів викладають тільки в економічних ВНЗ. Втім, знати його треба не лише студентам "для галочки". В першу чергу пройти спеціальний курс треба:
  • підприємцям;
  • менеджерам по продажах;
  • юристам.
Пройшовши курс англійського для бізнесу, ви освоїте премудрощі офіційного стилю, навчитеся вести ділове листування. Після цього можна сміливо заводити партнерів за кордоном або починати торгувати на міжнародних майданчиках, таких як Amazon. З отриманими знаннями ви не сконфузитеся ні перед клієнтом, ні перед потенційним інвестором.

Спілкуємося із закордонними партнерами без гугл-перекладача

Пройти курс бізнес англійський в Кропивницкому пропонує школа іноземних мов Fortiss School. Зайняття проходить тричі в тиждень, є розмовні класи, які дозволяють закріпити отримані знання і відточити майстерність спілкування. Фахіві школи допоможуть освоїти англійську бізнес-лексику для застосування в стандартних ситуаціях

Поспішіть потрапити на новий набір — забезпечте собі успішну кар'єру.

Схожі матеріали:
👁 506
Категорія: Прес-реліз
Теги: англійський курси, курси з англійської, бізнес англійський, англійського для бізнесу




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ