Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.05.2022

Бомбардувальник-невидимка B-21 Raider компанії Northrop Grumman успішно завершив перше випробування


Літак B-21 готується до свого першого польоту у 2023 році


Бомбардувальник-невидимка B-21 Raider

Компанія Northrop Grumman успішно завершила перше та найбільш критичне калібрувальне випробування першого атомного бомбардувальника B-21 Raider. Літак B-21 готується до свого першого польоту у 2023 році.

Нещодавнє випробування є однією з трьох основних умов, які має пройти літак на етапі наземних випробувань, оскільки він наближається до свого першого польоту. Калібрувальне випробування під навантаженням спрямоване на калібрування приладів перед польотом та перевірку цілісності конструкції та дало позитивні та стабільні результати.

Під час випробувань навантаження літак B-21 піддавався різним навантаженням, щоб гарантувати, що літак зможе продовжити свій шлях до льотної готовності, коли він зійде з виробничої лінії. Таким чином, бомбардувальник B-21 може перейти від випробувань до виробництва із мінімальною затримкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотник-амфібія переходить від польоту до підводного пересування менш ніж за півсекунди

Етап наземних випробувань також включатиме запуск літака, тестування його підсистем і нанесення покриттів та фарбування. На наступному етапі команда проведе обкатку двигунів, а також тести на керування на малих та високих швидкостях, а потім вирушить у перший політ.


Бомбардувальник-невидимка B-21 Raider
 

Програма B-21, розпочата в 2014 році, спрямована на заміну існуючих бомбардувальників Rockwell B-1 Lancer, Northrop Grumman B-2 Spirit та Boeing B-52 Stratofortress ВПС США. На етапах проектування, виробництва та розробки компанія підкреслювала зусилля щодо зниження ризиків та готовності виробництва як один з багатьох пріоритетів програми B-21.

Схожі матеріали:
👁 924
Категорія: Технології
Теги: літак, Бомбардувальник, літак-невидимка, озброєння




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ