Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.06.2022

Борис Джонсон: “Атака на торговельний центр показала глибину «жорстокості та варварства» путіна»


Ця атака лише зміцнить рішучість інших країн “залишатися разом з Україною”, наголосив він


Борис Джонсон

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відреагував на чергову трагедію в Україні, заявивши, що напад на торговельний центр у Кременчуці в понеділок 27 червня продемонстрував «глибину жорстокості та варварства», в яку занурюється президент росії путін, повідомляє британська агенція РА, на яку посилається CNN.

«Ця жахлива атака ще раз показала глибини жорстокості та варварства, в які опускається російський лідер», – сказав Джонсон, якого цитує PA.

За словами президента України Володимира Зеленського, у торговельному центрі перебувало понад 1000 людей, коли в будівлю вдарила російська ракета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТРЦ у Кременчуці обстріляли ракетами Х-22, випущеними з Курської області
 
«Знову наші думки з сім'ями невинних жертв в Україні. Путін повинен усвідомити, що його поведінка лише зміцнить рішучість України та будь-якої іншої країни G7 залишатися поруч з Україною стільки, скільки буде потрібно», – заявив прем’єр-міністр Великої Британії.


Схожі матеріали:
👁 302
Категорія: Актуально
Теги: Прем'єр-міністр Великої Британії, Борис Джонсон, торговельний центр, варвар, Кременчук, ства




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ