Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2020

Брендування автомобілів і транспорту плівкою у Львові


Брендування авто перетворює машину в основний носій рекламної та контактної інформації


Різні компанії зацікавлені в тому, щоб вироблена продукція і пропоновані послуги залучали нових клієнтів. Також важливо, щоб уже наявні споживачі залишалися лояльними до вибраного підрядника. Для цього необхідно, щоб реклама бренду завжди була перед очима, створюючи та підтримуючи певний корпоративний імідж. Тому бізнес-організації застосовують різні методи, що дозволяють виділитися серед інших компаній і донести інформацію до потенційних клієнтів. Одним з найбільш ефективних способів просунути бізнес, який використовують 90% підприємств, є брендування транспорту https://artprom.com.ua/brenduvannya-transportu/. Це рекламне обклеювання авто різного призначення. Брендування машини дозволяє акцентувати увагу аудиторії на діяльності вашої компанії, а також поширити рекламу на досить велику територію. Крім того, це невід'ємна частина корпоративної етики — автомобіль, брендований в певних кольорах і з нанесеним логотипом, додає солідність вашому підприємству.

Брендування автомобілів і транспорту плівкою у Львові
 

Рекламне обклеювання транспорту вирішує наступні завдання:
  • збільшує впізнанність бренду;
  • ефективно охоплює цільову аудиторію;
  • спонукає до дії (зателефонувати в компанію або написати на електронну адресу);
  • збільшує приплив клієнтів.
Брендування авто перетворює машину в основний носій рекламної та контактної інформації, а також несе ваш корпоративний стиль в маси.

Основні види брендування авто

До рекламного обклеювання плівкою авто потрібно підходити серйозно.

На вибір методу впливають такі чинники:
  • вид транспорту (легковий, вантажний, автобуси, маршрутні таксі, мікроавтобуси);
  • вік машини;
  • кількість кольорів;
  • термін експлуатації реклами.
У брендування автотранспорту використовуються два способи виготовлення реклами: плотерна різка і повнокольоровий друк. Кожен з них має свої переваги й недоліки.


Брендування автомобілів і транспорту плівкою у Львові
 

Такий спосіб, як плотерна різка, являє собою таке завдання реклами, коли кожен елемент вирізається окремо. Фрагменти наклеюються на поверхню за допомогою спеціальної монтажної плівки. Термін служби такої реклами в середньому становить 1,5-2 роки. Довговічність багато в чому залежить від марки плівки, тому матеріали слід вибирати дуже ретельно. Даний метод, в порівнянні з повнокольоровим друком, більш бюджетний.

Брендування авто за допомогою повноколірного друку, мається на увазі виготовлення всіх графічних зображень (логотипу, букв, цифр і т. Д.) на одній суцільній плівці. Вона наклеюється на машину, при цьому краї плівки підвертаються і ховаються під деталі автомобіля. Обклеювання машини рекламною плівкою обов'язково ламінується — на неї наноситься спеціальний прозорий шар, який захищає друк від негативного впливу навколишнього середовища. Крім того, сама плівка є додатковим захистом кузова авто від різних механічних пошкоджень. Повнокольоровий друк дорожчий, але і брендований таким методом транспорт прослужить набагато довше — тривалість експлуатації плівки складає від 2 до 10 років. Крім того, даний метод дозволяє втілити в життя будь-який дизайнерський намір, гарантує чудову деталізацію і передачу кольору.


Брендування автомобілів і транспорту плівкою у Львові
 

Брендування транспорту: переваги 4

З кожним роком все більше бізнес-компаній у Львові та інших регіонах України користується послугами брендування авто. Даний спосіб просування бренду має характеристики, якими не володіє жоден інший рекламний метод, — це динаміка і помітність. Брендоване авто охоплює велику аудиторію, ніж статичні білборди та лайтбокси. Машина привертає увагу, тому відмітні знаки вашої компанії швидше стають впізнаваними. Рекламна поклейка плівки на авто підійде замовникам з різним бюджетом. Це особливо економічно вигідно для компаній у Львові, вимушених боротися з великою конкуренцією. Ви один раз платите за брендування авто, яке згодом буде працювати цілодобово, без будь-яких додаткових вкладень.

Схожі матеріали:
👁 574
Категорія: Прес-реліз
Теги: брендування у Львові, Брендування автомобілів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ