Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.03.2022

Четвертий пакет санкцій ЄС проти Росії – це удар по ВПК, енергетиці, торгівлі та олігархах, - Кулеба


4-й пакет санкцій забороняє операції з низкою підприємств росії, включаючи військово-промисловий комплекс


Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба подякував країнам Європейського Союзу за четвертий пакет санкцій проти росії і закликав не зупинятися на цьому до припинення нею агресії проти України.

"Це був непростий позиційний бій для нашої дипломатії. Але Україна перемогла в ньому. Ще один нищівний удар по економіці та самолюбству рф. Я вдячний всім державам-членам ЄС за це рішення", - зазначив Кулеба.

Він зауважив, що 4-й пакет санкцій забороняє операції з низкою підприємств росії, включаючи військово-промисловий комплекс, нові інвестиції в енергетичний сектор, послуги кредитного рейтингу; розширює торговельні обмеження на чавун та сталь, предмети розкоші. Крім того, вводяться персональні санкції проти ключових олігархів, бізнесменів, лобістів та пропагандистів, які просувають політику рф щодо України, а також очолюють ключові компанії у секторах ВПК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Не корегуйте вогонь ворога!”: Міноборони звернулось до українців

Глава української дипломатії також наголосив, що на цьому не можна зупинятися, доки не буде зупинено президента рф володимира путіна.

"Наступ на санкційному фронті буде тривати, поки РФ не припинить агресію, бомбардування наших міст, воєнні злочини проти наших людей.

Схожі матеріали:
👁 512
Категорія: Актуально
Теги: Дмитро Кулеба, агресія, Європейський союз, санкції




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ