Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.04.2013

Чоловік напідпитку, посварився з дружиною, в результаті чого жінка отримала синці на обличчі


Назва цього лиха – алкоголь


Чоловік напідпитку, посварився з дружиною, в результаті чого жінка отримала синці на обличчі

З дрібними сварками в сімейному житті стикається чи не кожна людина. Проте, існує одна надзвичайно велика проблема, яка здатна зруйнувати навіть найсильніші людські почуття - кохання. Назва цього лиха – алкоголь.

Часто п’яні чоловіки, прийшовши додому, не лише сваряться із членами родини, а й розпускають руки, завдаючи рідним тілесних ушкоджень. Саме так сталося і у цьому випадку.

Сорокарічний непрацюючий мешканець міста Лубен, будучи напідпитку, посварився з дружиною, в результаті чого жінка отримала синці на обличчі та тілі.

Зараз за фактом нанесення тілесних ушкоджень відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді виправних робіт на строк до одного року.

Чи стане для нього цей «виховний процес» уроком, покаже час. Та задуматись про цінність і значимість сім’ї, на противагу алкоголю, потрібно вже зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині затримали зловмисника, який грабував літніх жінок

До слова, лише за перші три місяці поточного року міліціонери склали 1160 адміністративних протоколів за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Вчинення насильства в сім’ї). Всі особи притягнені до юридичної відповідальності: від штрафів, до адміністративних арештів.

Сімейним дебоширам слід пам’ятати, що у разі спричинення людині тілесних ушкоджень: легких, середньої тяжкості чи тяжких, до агресорів можуть бути застосовані санкції статей 125, 122, 121 Кримінального кодексу України. А це може вилитися у серйозний строк ув’язнення. Тож, цінуйте власну свободу і дорожіть родинними стосунками! Тоді все буде добре!

ВЗГ УМВС Полтавщини


Схожі матеріали:
👁 1370
Категорія: Актуально
Теги: Лубни, стосунки, алкоголь, чоловік. дружина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ