Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.12.2018

Cпільне засідання постійних депутатських комісій (14 грудня 2018 р)


Депутати узгодили порядок денний 15 сесії міської ради


14 грудня 2018 року відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій міської ради - комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ.


Cпільне засідання постійних депутатських комісій


Депутати узгодили порядок денний 15 сесії міської ради, пленарне засідання якої заплановане на 21 грудня 2018 року о 14 годині. Також розглянули проекти рішень стосовно земельних питань та проект плану діяльності Гребінківської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2019 рік та рекомендували сесії міської ради затвердити відповідні рішення на сесії.

Постійні комісії заслухали лист від Гребінківського відділу поліції, який надійшов до міської ради. У ньому йдеться про прийняття депутатами міської ради рішення щодо встановлення відстані від загальноосвітніх навчальних закладів до закладів торгівлі з реалізацією алкогольних та тютюнових виробів. На спільному засідання вирішено направити відповідний запит для прийняття вмотивованого та законного рішення.

Схожі матеріали:
👁 802
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, депутати, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ