Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.01.2023

Davinci Motor представила електричний мотоцикл із запасом ходу 400 км та можливістю дистанційного керування


DC100 розганяється до 100 км/год за три секунди та має максимальну швидкість 200 км/год.


Davinci Motor представила електричний мотоцикл із запасом ходу 400 км

Davinci Motor представила свій перший електричний мотоцикл DC100. Китайський виробник фокусується на виробництві високопродуктивних електричних моделей з великим запасом ходу конкурувати з традиційними мотоциклами.

Дизайн, натхненний вуличним бійцем, включає електродвигун, який виробляє 135 к.с. пікової потужності та 850 Нм крутного моменту. Синхронний двигун змінного струму власної розробки встановлюється безпосередньо на заднє колесо мотоцикла. DC100 оснащений акумуляторною батареєю ємністю 17,7 кВтг і важить 255 кг.

DC100 розганяється до 100 км/год за три секунди та має максимальну швидкість 200 км/год. Запас ходу мотоцикла складає 400 км, що відповідає рейтингу NEDC. Для повного заряджання акумуляторів потрібно всього півгодини за допомогою станцій швидкого заряджання постійного струму рівня 3.


Davinci Motor представила електричний мотоцикл із запасом ходу 400 км
 

Компанія оснастила DC100 1000 чіпами та більш ніж 200 передовими датчиками для моніторингу різних факторів, таких як умови керування, дорожні умови, кут нахилу, акумулятор, температура двигуна та стан руху. Під час їзди DC100 об'єднуватиме ці дані для точного керування своєю системою живлення і, таким чином, забезпечуватиме оптимальну продуктивність у будь-яких умовах.

Електричний мотоцикл постачається з режимом допомоги під час руху, який дозволяє системі контролювати та повільно відпускати байк, щоб досягти максимальної швидкості при русі вперед з місця.

DC100 також оснащений системою допомоги при торканні на підйомі та функцією Hill Decent Control, які допомагають користувачам забезпечити плавність руху під час підйому та спуску зі схилу. Функція Reverse Assist допомагає рухати байк назад, дозволяючи «розрахувати найбільш відповідне значення вихідного моменту, що крутить, в поточному стані і передати його на заднє колесо відповідно до ваги і значення зчеплення шини з поверхнею дороги».

Davinci Motor представила електричний мотоцикл із запасом ходу 400 км
 

DC100 оснащений удосконаленим модулем управління батареями, системою рекуперації кінетичної енергії та технологією бездротової прошивки, що гарантує актуальність його пропозиції порівняно з аналогами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санітарний всюдихід Bandvagn 202 для евакуації поранених в екстримальних умовах

У майбутньому Davinci Motor планує оснастити DC100 технологією самобалансування за допомогою електропідсилювача керма та 6-осьового інерційного вимірювального блоку. Фірма також прагне розблокувати можливість самостійної їзди, оскільки DC100 може «автоматично дотримуватись мети, раніше встановленої гонщиком».

Davinci Motor представила електричний мотоцикл із запасом ходу 400 км
 

Мотоцикл також буде мати можливості дистанційного керування через програму Davinci, щоб активувати нові функції, такі як автоматичне паркування та віддалений виклик.

 


Схожі матеріали:
👁 300
Категорія: Технології
Теги: електробайк, електротранспорт, електромотоцикл, Мотоцикл




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ