Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.12.2014

Державтоінспекція Полтавщини закликає учасників дорожнього руху бути обережними – на вулицях та дорогах ожеледь!


Пішоходи, будьте особливо уважні. Не переходьте проїжджу частину перед транспортом


Державтоінспекція Полтавщини закликає учасників дорожнього руху бути обережними – на вулицях та дорогах ожеледь!

У зв'язку з погіршенням погодних умов, а саме опади у вигляді мокрого дощу та утворення зимової слизькості (ожеледь) на всій території області, Державтоінспекція ще раз звертається до всіх учасників дорожнього руху.

Просимо Вас, забезпечити технічну справність Ваших транспортних засобів (зимові шини, справні склоочисники, при можливості мати із собою лопату для снігу тощо) та дотримуватись правил дорожнього руху. 

Пішоходи, будьте особливо уважні. Не переходьте проїжджу частину перед транспортом, що наближається! Пам’ятайте, що на слизькій дорозі автомобіль може стати некерованим і зупинити його миттєво просто не можливо!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавські нардепи керуватимуть двома комітетами

ДАІ області звертається до перевізників та водіїв, що працюють на маршрутах з вимогою, дотримуватись Правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів. Особливо звертати увагу під час руху на спусках та підйомах, мостах та естакадах. Дотримуватися правил швидкісного режиму.

Шановні водії! Нагадуємо Вам, що згідно Правил дорожнього руху: "У разі виникнення небезпеки для руху, або перешкоди, яку водій об'єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об'їзду перешкоди".

УДАІ УМВС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 986
Категорія: Актуально
Теги: транспорт, пішоходи, ожеледиця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ