Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.03.2020

Доктор Комаровський розповів, як правильно користуватися мобільними телефонами на час коронавіруса


До загрози зараження через мобільний телефон варто віднестися дуже серйозно


Метал і пластик, з яких складаються частини мобільних телефонів, зберігають коронавіруса. Тому дезинфекції гаджетів слід приділити особлива увага.

Своїми рекомендаціями по користуванню гаджетами відомий лікар Євгеній Комаровский поділився в ролику, опублікованому на його каналі в YouTube.

Як правильно користуватися мобільними телефонами на час коронавіруса
 
 
"По можливості, постарайтеся в одній руці тримати телефон, а іншу руку використати для відкривання усього іншого (наприклад, дверей в громадських місцях). Коли можна використати гарнітуру, використайте її", - відмітив він.

Комаровский звернув увагу на те, що компанії-виробники смартфонів, такі як Apple і Samsung, зараз змінили свої рекомендації на рахунок дезинфекції апаратів. "Якщо раніше вони говорили, що не треба використати дезинфікуючі серветки, то зараз вони говорять: дезинфікуйте. Якщо телефон можна мити мильною водою, звичайно мийте і просушуйте", - підкреслив він.

Лікар також розповів, що до загрози зараження через мобільний телефон варто віднестися дуже серйозно.
 
"Ми взялися за дверну ручку - у нас інфікована рука. Після цього ми узяли телефон і поклали його в кишеню. Зайшли в приміщення, помили руки і взялися за телефон. Мало того, що ми взялися за телефон, ми його ще притулили до потенційно небезпечної ділянки тіла (юшку) ", - відмітив Комаровский.

 


Схожі матеріали:
👁 1362
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: коронавірус, Карантин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ