Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.10.2020

Доставляння авто з США в Україну за мінімальною ціною від Mitridat


Основні етапи покупки на аукціонах і доставляння авто з США в Україну


Компанія «Мітрідат» працює на вітчизняному ринку не перший рік. Допоможе безпечно пригнати, розмитнити та поставити на облік в Україні автомобілі з Америки. Всього один раз купивши машину з аукціону в США після переднього удару або інших пошкоджень, ви зрозумієте, наскільки це доступно, просто і вигідно і забудете про покупку машин на внутрішньому авторинку.

Вибрати та купити авто з аукціону досить просто. Більш складне завдання — трансфер машини в Україну. Фахівці Mitridat готові організувати доставлення машини протягом 6-8 тижнів по самій вигідній ціні.

Компанія працює безпосередньо з найбільшими логістичними компаніями. Довгострокове співробітництво і хороші партнерські зв'язки дозволяють здійснювати доставлення водним транспортом за найпривабливішими тарифами.
 
авто з США в Україну
 

Основні етапи покупки на аукціонах і доставляння авто з США в Україну

Підбір автомобіля фахівцями за індивідуальною заявкою клієнта. Ви також можете самостійно вибрати відповідний варіант на сайтах аукціонів і звернутися до менеджерів, визначившись з покупкою.

Купівля авто з аукціону зі сплатою аукціонного збору та оформленням відповідного пакета документів.

Доставлення по території США до місця відряджання однієї з акредитованих логістичних компаній з гарантією мінімальних цін на транспортування.

Навантаження в контейнер і відряджання морським судом в порт Одеси. Залежно від порту відправлення, доставлення може зайняти від 6 до 8 тижнів.

Отримання авто по прибуттю в порт представником компанії Мітрідат.

Мітрідат робить все можливе, щоб спростити процес підбору, покупки та доставлення машин з аукціонів в США. Менеджери компанії організовують основні етапи угоди, інформуючи клієнта про проведення кожної операції. При бажанні покупець має можливість взяти безпосередню участь в процесі викупу авто з аукціону.

Переваги доставляння автомобілів в порт Одеси

  • Найпривабливіші ціни на морське перевезення, а також трансфер по території США;
  • Транспортування авто в контейнерах зі спеціальними кріпленнями;
  • Страхування машин на всьому шляху проходження в Україну;
  • Гарантії прибуття авто до замовника протягом 6-8 тижнів.
  • Можливість доставляння машини в кінцевий пункт призначення до покупця — в будь-який регіон країни.
Фахівці не радять займатися питаннями транспортування самостійно. Швидше за все, процедура розтягнеться в часі. При цьому доведеться витратити багато часу і сил на оформлення необхідних документів, а також пошуки відповідної компанії, яка надає відповідні послуги.

Хочете заощадити нерви і гроші? Зверніться до компанії Mitridat. Підберіть відповідний лот на аукціоні, оплатіть послугу і чекайте прибуття вашої покупки в Україну. Уже під час першого візиту фахівці Mitridat розрахують остаточну вартість покупки та доставляння авто з США в Україну. Можете не побоюватися додаткових прихованих платежів і переплат. Mitridat працюємо максимально чесно і прозоро.

Скільки коштує доставляння авто з США в Одесу, Київ і по Україні?

Ще до укладення угоди більшість покупців загадуються над питанням щодо вартості транспортування авто. Однозначно відповісти на це питання зможуть фахівці Mitridat. Менеджери прорахують вартість трансферу з урахуванням габаритних розмірів авто, а також ваги.

Чим більше і важче авто, тим більшу ціну доведеться заплатити за доставляння її в Україну. Привести хетчбек або седан буде набагато дешевше, ніж, наприклад, кросовер або позашляховик.

Mitridat допоможе втілити в життя ваші мрії про якісний авто за привабливою ціною. Привезуть спеціально для вас автомобіль з заданими характеристиками, взявши на себе розв'язання питань, пов'язаних з викупом з аукціону, доставляння, розмитненням.

Схожі матеріали:
👁 337
Категорія: Прес-реліз
Теги: Авто з США в Україну, аукціон, авто з аукціону, Авто з США




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ