Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.09.2022

Дрон DeltaQuad Evo, з нерухомим крилом, дозволяє виконувати повітряні місії протягом 4,5 години без підзарядки


Трикутна форма дрона створює простір для двох окремих відсіків корисного навантаження загальною місткістю 3 кг.


Дрон DeltaQuad Evo, з нерухомим крилом

Голландська компанія DeltaQuad прагне вдосконалити дизайн безпілотників і за рахунок цього підвищити як їхню продуктивність, так і різноманітність місій за допомогою свого нового електричного літального апарату Evo (eVTOL).

Компанія DeltaQuad заявила, що її дрон Evo eVTOL із нерухомим крилом вступив у стадію бета-тестування. За словами DeltaQuada, покращена аеродинамічна ефективність конструкції Evo забезпечує покращені льотні характеристики, що дозволяють працювати до 4,5 години без підзарядки.

Відповідаючи на відгуки клієнтів, DeltaQuad заявила, що повернулася до креслярської дошки, щоб переосмислити концепцію свого наступного літального апарату, вигадавши у процесі B2-eque Evo eVTOL.

"Близько двох років тому ми помітили, що вимоги до дронів eVTOL змінюються", - говорить Доуве Зеєман, генеральний директор DeltaQuad. «Ми побачили попит, що швидко зростає, на збільшений час польоту і гнучкі варіанти корисного навантаження при більш низькій сукупній вартості володіння».

Його інноваційна форма «літаюче крило» не нова у світі безпілотних літальних апаратів, але Evo відрізняється принципом роботи eVTOL, на відміну від конструкції більшості трикутних літальних апаратів з хвостовим зльотом та посадкою.

Тим часом, його трикутна форма створює простір для двох окремих відсіків корисного навантаження загальною місткістю 3 кг. Це дозволяє нести два різні типи датчиків та використовувати їх в одному польоті для змішаного спостереження, картографування, мультиспектральних зображень та місій LiDAR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електричний гідроплан REGENT здійснив перший у світі політ, відкриваючи нову еру морської мобільності

При створенні планера Evo DeltaQuad використовує міцні матеріали зі скловолокна, вуглецю та кевлару, які, поряд із трикутною формою eVTOL, підвищують аеродинамічну ефективність та покращують опір вітру. За словами компанії, отримана в результаті підвищена продуктивність дозволяє працювати 4,5 години при використанні лише одного відсіку корисного навантаження та 3 години при завантаженні обох відсіків.

Нова версія лінійки DeltaQuad інтегрує Skynode від Auterion, дозволяючи дронам Evo eVTOL доставляти потоки даних у режимі реального часу, використовуючи безліч гнучких варіантів підключення для забезпечення робочих процесів даних, додатків користувача та штучного інтелекту як для корпоративних, так і для державних клієнтів.

Схожі матеріали:
👁 453
Категорія: Технології
Теги: безпілотник, eVTOL, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ