Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.05.2023

Дрон-камікадзе IRIX здатний вражати цілі глибоко в тилу противника: час польоту до 4,5 години, дальність до 100 км.


Конкретні можливості нового безпілотника не розкривають


Дрон-камікадзе IRIX

Компанія Hellenic Defense Systems (EAS) розпочинає виробництво далекобійних дронів-камікадзе у партнерстві з групою Paramount. Це дозволить посилити виробничі можливості за умов воєнних дій нового покоління. Система безпілотників дістала назву IRIX.

IRIX не розроблятимуть з нуля, а задіятимуть вже існуючу платформу БПЛА N-Raven від компанії Paramount. Компанія EAS також братиме участь у поточних дослідженнях та розробках майбутніх модернізацій, які здійснюватимуться в рамках безпілотної платформи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Системи GPI здатні відстежити гіперзвукові ракети і знищити їх, коли вони найбільш вразливі

Конкретні можливості нового безпілотника не розкривають. Paramount описала його як економічну систему, здатну вражати важливу мету глибоко в тилу противника, а також забезпечувати повітряну розвідку.

Оскільки дизайн системи заснований на N-Raven, IRIX може мати час польоту від 2 до 4,5 годин, дальність до 100 км та здатність нести більше 13 кг корисного навантаження.

Схожі матеріали:
👁 330
Категорія: Технології
Теги: дрон-камікадзе, зброя, Дрон, безпілотник, бойовий безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ