Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.10.2022

Електричний автомобіль-амфібія багатоцільовий транспорт для людей, що живуть близько до води


Poseidon прагне ввести ці машини в епоху електрики, вибравши вторований шлях дорожньої реєстрації транспортного засобу як триколісний мотоцикл


Електричний повнопривідний триколісний автомобіль-амфібія

Компанія із Флориди Poseidon Amphibworks розробляє прототип свого Trident LS-1. Цей електричний повнопривідний триколісний автомобіль-амфібія буде здатний рухатися шосе на суші та у водоймі, а його дальність пробігу буде збільшена за рахунок використання підводних крил з низьким лобовим опором.

Амфібії - це нішевий продукт, але для людей, які живуть близько до води, вони пропонують винятково зручну форму багатоцільового транспорту.

Poseidon прагне ввести ці машини в епоху електрики, вибравши вторований шлях дорожньої реєстрації транспортного засобу як триколісний мотоцикл, щоб звести до мінімуму витрати з регулюванням. Таким чином, LS-1 (L для землі, S для моря) використовує просте реверсивне шасі, що не нахиляється, з електродвигунами на всіх трьох колесах.

Вони мають достатню потужність, щоб розігнатися від 0-96 км/год приблизно за п'ять секунд, що робить його більш ніж досить швидким для вулиці. У ньому сидітиме один водій спереду та по центру, а також пара сидінь на задньому ряду.

Електричний повнопривідний триколісний автомобіль-амфібія
 

Ви зможете спускати його на воду прямо по рампі човна, де на більш дрібних ділянках він буде рухатися як електричний човен, використовуючи два електричні пристрої, що підрулюють, встановлених на висувних стійках ззаду.

Як тільки вода стане досить глибокою, переднє судно на підводних крилах разом з другою парою електричних пристроїв, що підрулюють, опуститься вниз, а задні стійки натиснуть вниз. На певній швидкості корпус підніметься з води, і система «керування польотом» набуде робочого стану, коли амфібія рухатиметься на підводних крилах зі швидкістю до 35 миль на годину (56 км/год).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для морської піхоти США компанія Kaman будує вантажний безпілотник для роботи в екстримальних умовах

Акумуляторно-електричні човни не можуть забезпечити більшої корисної дальності, штовхаючи великий корпус по воді. Там надто багато опору. Проте судна на підводних крилах відчувають набагато менший опір, оскільки у воді так мало транспортного засобу. LS-1 – перша відома нам електрична амфібія, яка намагається використати цю технологію.

Електричний повнопривідний триколісний автомобіль-амфібія
 

Компанія прагне зробити речі максимально доступними, коли доходить до ціни. Будучи багаторежимною амфібією, що трансформується, з керованим польотом на підводних крилах, він все одно не буде дешевим. Але за вартістю 95 000 доларів США це буде дешевше, ніж багато варіантів човнів, а також набагато зручніше для швидких прогулянок або поїздок по озерах або річках. Система підводних крил зробить його виключно плавним при їзді неспокійною водою, а також перетворить його на захоплюючу подорож на електротязі вулицями.

 


Схожі матеріали:
👁 335
Категорія: Технології
Теги: електротранспорт, електромобіль, машина-амфібія, Амфібія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ