Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2022

Електромобіль Fresco XL має запас ходу 1000 км та забезпечить будинок резервним електроживленням


В даний час Lucid Air 2021 є електромобілем з найбільшою дальністю пробігу 837 км.


електромобіль Fresco XL

Норвезький стартап Fresco Motors представив свій новий електромобіль Fresco XL, який матиме запас ходу 1000 км на одному заряді. Якщо характеристики вірні те, це зробить його найдальнобійнішим електромобілем у світі.

В даний час Lucid Air 2021 є електромобілем з найбільшою дальністю пробігу 837 км. Mercedes-Benz анонсував свій Vision EQXX, який частково працює від сонячної енергії, із запасом ходу 1000 км, але він знаходиться на стадії концепту.

Компанія оголосила, що Fresco XL буде оснащений електродвигуном кожної осі, а це означає, що повнопривідний електромобіль буде здатний долати бездоріжжя. Компанія також заявила, що автомобіль буде поставлятися з дуже великим акумуляторним блоком з подвійним штабелем, який вирішує проблему занепокоєння про запас ходу. Електромобіль Fresco XL буде восьмимісним, і буде обладнаний аеродинамічними ободами для забезпечення високої енергоефективності.


електромобіль Fresco XL
 

Fresco Motors також натякнула на сумісність із двонаправленою зарядкою, заявивши, що їхній електромобіль можна використовувати як «резервний пристрій в умовах нестачі енергії в будинку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воднева "літаюча" яхта Jet зможе парити над водою на висоті 1 метра

Двонаправлена ​​зарядка може змінити постачання енергії, забезпечуючи енергетичну незалежність для власників будинків. Дозволивши власникам електромобілів підключати свої автомобілі до енергосистеми свого будинку та подавати енергію від автомобіля назад до будинку, автомобіль фактично стає батареєю на колесах.


електромобіль Fresco XL
 

Якщо вам потрібна додаткова енергія, підключіть Fresco XL до будинку. Завдяки своєму великому акумуляторному блоку він буде працювати як резервний акумулятор, а оскільки Fresco XL дуже великий автомобіль, ви можете легко використовувати його для кемпінгу. Все, що вам потрібно зробити, це опустити сидіння, щоб створити плоску поверхню», - сказав Адріан Крістофер Локлінд, головний операційний директор та член правління Fresco.

Схожі матеріали:
👁 506
Категорія: Технології
Теги: автомобіль, електромобіль, електричний транспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ