Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2020

Елітне котеджне містечко під Києвом на березі Київського моря New Haven Luxury Village


Чому варто купити котедж за містом?


Столиця - це великі можливості, гідна робота, нові знайомства. Тому кожен другий житель нашої країни прагне підкорити Київ. Першочергове завдання для будь-якої людини - покупка квартири або будинку. Все більше охочих перебратися ближче до столиці вибирають приватні котеджі в околицях мегаполіса або в межах Київської області.

Котеджне містечко New Haven Luxury Village під Києвом
 

Компанія Кагер пропонує унікальну можливість здійснити давню мрію і стати власником елітної нерухомості в котеджному селищі New Haven Luxury Village. Вже сьогодні ви можете замовити будівництво будинку від виробника фахверків на березі Київського моря і вже через 6-8 місяців відсвяткувати новосілля.

Чому варто купити котедж за містом?

Якщо ви втомилися від квартир-малогабариток у столиці і мрієте жити в оточенні природи, на чистому повітрі, котеджі Kager під Києвом - це ваш вибір. Нерухомість преміального сегмента чарує не тільки стильним дизайном, але й також надійністю, екологічністю і довгим терміном служби.

Звернувшись до нас, ви зможете:

  • стати власником елітної нерухомості на березі водосховища і жити в екологічно чистому районі, далеко від міської суєти;
  • вигідно інвестувати кошти у нерухомість, яка не впаде, а лише виросте в ціні по закінченню декількох років;
  • стати власником розкішного котеджу, максимально комфортного для життя.

Котеджі Кагер в New Haven Luxury Village - це будинки каркасного типу, виробництво яких проводиться у Європі. Після цього вже готова конструкція будинку доставляється в Україну. На попередньо підготовленій ділянці проводяться будівельно-монтажні роботи.

Від початку виробництва до здачі котеджу «під ключ» проходить від 6 до 8 місяців. Саме цього часу достатньо, щоб реалізувати давню мрію у життя!

Особливості елітного котеджного містечка New Haven Luxury Village під Києвом

Сучасні будинки хай тек типу KAGER під Києвом


Сьогодні на ринку можна знайти масу пропозицій з продажу заміської нерухомості. Ви можете розглянути наявні варіанти і порівняти умови.

Компанія Кагер не перший рік займається виробництвом фахверкових котеджів у Європі і має хорошу репутацію. Ми вже успішно реалізували десятки проектів, приклади яких представлені на сайті компанії.

На цей раз ми пропонуємо будинки, які ви можете подивитися на сторінці https://kagerhouse.com.ua/village в котеджному містечку New Haven Luxury Village, розташованому всього у 35 км від центру Києва. До селища веде асфальтована дорога. Загальна площа містечка 20 га. Близько 50% котеджів на території вже здані і введені в експлуатацію.

Ви можете вибрати не тільки проект котеджу, але й також ділянку, на якій буде зведена споруда. Можливі різні варіанти:

  • у лісі;
  • безпосереднє біля води;
  • на височини.

Проект котеджу від Кагер може бути як типовим, так і індивідуальним.

Чому варто довірити будівництво будинку професіоналам KagerHouse?

Будівництво власного будинку клопітка, витратна справа. Особливо, якщо немає досвіду в будівельній індустрії. Ми пропонуємо найкращий варіант стати власником заміської нерухомості у стислі терміни і купити котедж в селищі New Haven Luxury Village. Містечко має все необхідне для комфортного життя. Ви зможете комфортно проводити час на природі і в оточенні заможних сусідів, не побоюючись за власну безпеку та безпеку дітей.
 



Купуючи котедж в New Haven Luxury Village, ви платите за максимальний рівень комфорту.

Всі будинки у містечку - це енергоефективні будівлі. Це означає, що, вклавши гроші у будівництво всього лише раз, ви зможете непогано заощаджувати на подальшій експлуатації будинку.

Схожі матеріали:
👁 1525
Категорія: Прес-реліз
Теги: елітний котедж, Київ, котедж, купити котедж




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ