Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.11.2021

Ford представив новий електродвигун "Eluminator" для електромобілів, потужністю 281 к.с.


Ford представив електродвигун для електромобілів, заснований на двигуні, який він використовує для Mustang Mach-E GT Performance Edition 2021 року


Ford представив електродвигун для електромобілів, заснований на двигуні, який він використовує для Mustang Mach-E GT Performance Edition 2021 року. Автовиробник повідомив, що "електричний двигун Eluminator" забезпечує потужність 281 к.с.

Новий двигун вже доступний в інтернет-магазинах за ціною 3900 доларів, і Ford заявив, що в майбутньому планує випустити більше окремих деталей для електромобілів, таких як акумуляторні системи та контролери двигунів, які можна буде встановити на автомобілі замість двигунів ДВС.


Ford представив новий електродвигун для Mustang Mach-E GT Performance
 

Поряд із новим мотором для електромобілів, Ford представив єдиний повністю електричний пікап F-100 1978 року. У пікапі класичного виду встановлені два електромотори, що дає йому загалом 480 кінських сил, такий же, як Mustang Mach-E GT Performance Edition 2021 року. Ford також заявив, що автомобіль оснащений тією ж акумуляторно-електричною трансмісією, що і Mustang Mach-E GT. У салоні також встановлений 10,2-дюймовий дисплей водія.

Хоча електрична вантажівка F-100 є унікальною, нова лінійка запасних частин, що модернізуються, для електромобілів Ford, призведе до серії аналогічних моделей, що поєднують класичний стиль з сучасністю електрифікованого транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японський винахідник створив апарат, який перетворює поліетиленові пакети на паливо, для домашнього використання

За словами Еріка Синя, директора Ford, це те, що автовиробник активно планує реалізувати зі своїм електродвигуном та іншими новими запчастинами.


Ford представив новий електродвигун для Mustang Mach-E GT Performance


«Власники Ford із самого початку персоналізували, налаштовували та покращували свої автомобілі – від зміни зовнішнього вигляду до збільшення потужності. Наша концепція F-100 Eluminator – це попередній перегляд того, як ми підтримуємо клієнтів, які переходять на повністю електричні двигуни та забезпечують нульові викиди вихлопних газів навіть для наших традиційних автомобілів», – сказав Ерік Сін.


Схожі матеріали:
👁 398
Категорія: Технології
Теги: двигун, електромобіль, ford, Електродвигун




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ