Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.11.2021

Form Camper розробив універсальний кемпер, який підходить як Cybertruck, так і традиційним пікапам


Повністю розгорнутий кемпер матиме розмір 6,6 кв. м загальної площі всередині стін та має двері на вулицю.


Найпопулярніший пікап Cybertruck виявився несумісним із усіма традиційними кемперами, від базових корпусів до висувних розширювачів. Але стартап Form Camper розробив кемпер, який працює як із Cybertruck, так і з традиційними пікапами. Він створений із коробки, із вуглецевого волокна, яка акуратно поміщається між стінками автомобіля, а при необхідності розширюється в кемпер із твердими стінами для повністю електричного кемпінгу.


Form Camper розробив універсальний кемпер


Щоб підходити як Cybertruck, так і традиційним кузовам пікапів, творці кемперів повинні робити конструкції, які не виходять за краї автомобіля. У разі CyberLndr це означає зміну розміру розширюваної коробки відповідно до розмірів Cybertruck та прив'язку її до батареї Tesla. Form Camper використовує більш універсальний підхід, створюючи базову прямокутну коробку, розмір якої дозволяє розмістити його між сторонами будь-якого пікапа.

Form розробляє систему повного розширення. Замість просто розкладатися, електрична конструкція кемпера Form з електроприводом розширюється за межі задньої частини пікапа, утворюючи окрему кімнату, яка опускається до рівня землі, одночасно відкриваючи єдиний жорсткий дах по всьому просторі.


Form Camper розробив універсальний кемпер
 

Повністю розгорнутий кемпер матиме розмір 6,6 кв. м загальної площі всередині стін та має двері на вулицю. Пара навісів з нейлону з ріпстоп розгорнеться з боків, щоб розширити загальний простір.

Внутрішня частина форми потребує зовсім небагато налаштування. Користувачі розкладатимуть двоспальне ліжко у верхній частині кемпера, яке складається навпіл, щоб звільнити місце для кухонного блоку, що висувається під час розширення. Потім вони висувають кухонну плиту та раковину, а також окрему стільницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плазма-невидимка може робити об'єкти «невидимими» для радарів

Кухонний блок також буде включати холодильник з морозильною камерою і різні ящики і шафи. Двоспрямовані напрямні та двосторонні шафи дозволять безперешкодно використовувати кухню як усередині, так і зовні. Між кухонним блоком та задньою стінкою буде м'яка лава для обідів на відкидному столі навпроти сидіння-сходинки до ліжка.

Form Camper розробив універсальний кемпер
 

Планується, що кемпер Form працюватиме повністю від батареї, чи то літій-іонна батарея ємністю 300 Аг або великий автомобільний комплект електричної вантажівки, такої як Cybertruck. Вбудована в дах сонячна зарядна система потужністю 400 Вт допоможе продовжити термін служби батареї та автономність поза мережею. Кемпер має 189 літрів прісної води у баку під ліжком та систему зворотного осмосу для очищення води.


Form Camper розробив універсальний кемпер
 

Form використовуватиме полегшену сендвіч-конструкцію з алюмінієвих стільників між вуглецовим волокном, що дозволить знизити розрахункову вагу кемпера до 454 кг та вагу із заповненим баком до 590 кг. Він планує випустити єдиний розмір 300 х 135 х 102 см в упакованому вигляді. Кемпер буде розроблено для роботи з усім спектром пікапів із кузовами довжиною 1,7-2,4 м.

Схожі матеріали:
👁 362
Категорія: Технології
Теги: Cybertruck, будинок на колесах, Tesla, кемпер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ