Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2022

Гібридно-електричний літак VTOL Odys Aviation матиме дальність польоту 1609 км і зможе перевозити 9 пасажирів


Виробник заявляє, що його гібридно-електричний СВВП матиме максимальну швидкість 555 км/год


Гібридно-електричний літак VTOL Odys Aviation

Компанія Odys Aviation, раніше відома як Craft Aerospace, розробляє гібридно-електричний літак вертикального зльоту та посадки, який зможе літати між містами, скорочуючи час польоту на вражаючі 50%. У літаку використовується запатентована архітектура вертикального зльоту та посадки та технологія підйому на основі закрилків, яка дозволяє легко перейти до польоту в повітрі та більш ефективного крейсерського польоту.

Виробник заявляє, що його гібридно-електричний СВВП матиме максимальну швидкість 555 км/год, дальність польоту 1609 км та крейсерську висоту 9144 метри. Комерційна версія літака теоретично зможе перевозити дев'ять пасажирів та двох пілотів.

За даними Odys Aviation, швидкість, дальність польоту та розмір літака ідеально підходять для операторів з великим обсягом польотів. Фактично літак розроблений за участю великих авіакомпаній, щоб переконатися, що ми підходимо для їх операцій.

Гібридно-електричний літак VTOL Odys Aviation
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електромобіль iEV Z на сонячних батареях може розсуватися, щоб взяти на борт пасажира

«Цей справді унікальний літак знаходиться на шляху до того, щоб переосмислити подорож у тому вигляді, як ми його знаємо. На чолі з командою галузі світового класу Odys Aviation вносить системні зміни у те, як ми подорожуємо. Це позбавить від розчарувань та довгих годин, проведених у пробках та аеропортах, а також згубного впливу літаків та автомобілів на планету», - сказав Томмі Стадлен, співзасновник і генеральний партнер Giant Ventures.

Схожі матеріали:
👁 583
Категорія: Технології
Теги: електричний літак, eVTOL, Літальний апарат, літак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ