Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.10.2017

Головний спеціаліст з інформаційних технологій Гребінківського районного суду розповів про свій робочий день


Сьогодні робочий день пройшов швидше ніж завжди


Головний спеціаліст ІТ Гребінківського районного суду Худолій ВолодимирУ Гребінківському районному суді Полтавської області віднедавна запроваджено проект «Відкритий суд», в рамках якого діє захід «Робочий день судді»

Головний спеціаліст з інформаційних технологій Гребінківського районного суду розповів про свій робочий день:


"Сьогодні 13 жовтня, п’ятниця - кінець робочого тижня, передсвятковий день і я – Худолій Володимир, головний спеціаліст з інформаційних технологій Гребінківського районного суду Полтавської області поділюся з Вами розповіддю про свій робочий день.

З самого ранку жіноча частина колективу привітала нас, чоловіків Гребінківського районного суду Полтавської області із наступаючим святом - Днем захисника України, яке святкують в нашій державі 14 жовтня. Дякую їм, дуже приємно!

Мабуть, як і в кожного працівника ІТ галузі, робочий день в більшості випадків відрізняється від попереднього, але є певний перелік, скажімо так, необхідних дій, які я виконую щодня.

Кожного робочого дня зранку, як і сьогодні, перевіряю апаратну та програмну частину серверного обладнання суду, це той мозковий центр, де акумулюється та обробляється вся інформація, що проходить через нашу установу. Окрему увагу приділяю контролю програмного забезпечення, що виконує функцію відправки інформації до вищих інстанцій.

Сьогодні та щодня перевіряю поштовий клієнт суду на предмет функціонування, адже це один з головних каналів зв’язку суду з іншими установами і організаціями в частині службового листування тощо. Разом із цим опрацьовую кореспонденцію, що стосується моїх обов’язків, розпорядження, рекомендації, якщо такі є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консультант суду (по роботі з персоналом) Гребінківського районного суду розповіла про свій робочий день

Приймаю та опрацьовую звернення колег щодо інформаційно-технічних питань, які виникають по їхній роботі, від налаштувань техніки до роботи програми діловодства та державних реєстрів.

Власне, щойно довелося в черговий раз налаштовувати зв'язок із Державним реєстром речових прав на нерухоме майно на ПК помічника голови суду, у зв'язку із заміною обладнання. Так, кожного разу виникає щось нове.

В кінці робочого дня, якщо залишається час, вивчаю різні технічні новинки, програми та ще ті питання, які необхідно вирішувати в роботі.

Сьогодні робочий день пройшов швидше ніж завжди.

Хочу нагадати, що 14 жовтня українці відзначають чотири великі свята:

- День святої Покрови Пречистої Богородиці;
- 74-а річниця створення Української повстанської армії (УПА) - 1942 р.;
- День Українського козацтва;
- День захисника України.

Всіх Вітаю із святами!!!"
 
Головний спеціаліст ІТ Гребінківського суду Худолій Володимир


Схожі матеріали:
👁 841
Категорія: Актуально
Теги: Суд, Гребінка, Робочий день, Худолій Володимир




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ