Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.05.2023

Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4: Освіта впродовж життя: чому важливо не зупинятися вчитися


Знання – це сила, перед якою складно встояти


Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4

Фахівець з охорони праці Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4 Даценко Ірина Вячеславівна працює в школі 5 років. Працюючи пліч-о-пліч з вчителями-предметниками, класними керівниками, учнями, молода та енергійна Ірина Вячеславівна розуміє, що нові знання здатні відкрити нові перспективи.

Знання – це сила, перед якою складно встояти. Можна розвиватися в рамках одного напряму, однієї професії або освоювати нові області. У кожного є можливість для вибору – і рішення було прийнято. Даценко І.В. стала магістранткою 1 курсу факультету природничих наук Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка (через війну заклад знаходиться у м.Миргороді Полтавської області). Проте просто вчитись недостатньо, бо теоретичні знання ніщо в порівнянні з практикою.

Під керівництвом досвідченого вчителя географії Карповича С.П. у цьому навчальному році Ірина Вячеславівна проходила практику у 6-11 класах Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІст. №4. Підготовка до кропіткої професії вчителя відбувалася паралельно зі своєю основною діяльністю – фахівця з охорони праці. Наполеглива до роботи, до нових знань і умінь та, маючи певний досвід у роботі із здобувачами освіти, швидко налагодила з ними зв’язок, адаптувалася в учнівському колективі.


Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4
 

Здійснювала навчальний процес у різних формах: очній, дистанційній, змішаній. На власному прикладі Ірина Вячеславівна пояснювала учням, що кожна людина вчиться все своє життя. Процес навчання не вичерпується тільки працею в школі, коледжі чи у вищому навчальному закладі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міносвіти розповіли, як цього року отримати атестати випускникам

Наполеглива до навчання, до здобуття нових знань Даценко І.В. нагороджена грамотою Луганського національного університету імені Т.Шевченка за представлення найкращої доповіді у Міжнародній науково - практичній конференції «Факультет природничих наук: дні науки 2023».


Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4
 

Вітаємо нашу молоду колежанку Даценко Ірину Вячеславівну з першими здобутками!

То чому ж важливо не зупинятися вчитися впродовж життя? Бо знання – це найкраща інвестиція, яка окупиться багаторазово.

 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4

Директор Опорного закладу Лариса Кохно


Схожі матеріали:
👁 357
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінка, ЗОШ №4, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ