Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.09.2021

Гучний дрон в бадмінтоні: нова інноваційна гра для людей з вадами зору людей


Нарешті придуманий ще один спосіб рухової активності для людей зі слабким зором


Нарешті придуманий ще один спосіб рухової активності для людей зі слабким зором - інклюзивна гра в бадмінтон з гучним дроном замість м'яча і розумними ракетками.

Нова інноваційна гра для людей з вадами зору людей

Дослідники університету Цукуба, Японія, займаються розробкою нової гри. Винахід включає в себе дрон, який використовується в якості розумного м'яча і ракетки з сенсорними системами на рамах. Суть такої гри полягає в шумовому акценті дрона-м'ячі, щоб слабозорі гравці почули його. Адже відомо, що коли одна людська система слабшає, то інші загострюються.

У комплекті з дроном йде пара спеціальних ракеток, які визначають його місцезнаходження за допомогою чутливої ​​системи, прикріпленої до рами-обручу. Також, розробниками проводилися різні дослідження, які підтвердили стійкість конструкції дрона-м'яча.

В розумних ракетках дрона немає сітки, замість них йдуть спеціальні інтерактивні датчики, які обчислюють дрона, ними також можна керувати через радіоуправління, коли він проходить крізь обруч. В моменті проходження через раму, дрон-м'яч різко змінює свій напрямок і відправляється до суперника.


Нова інноваційна гра для людей з вадами зору людей
 

У розробці розумної гри також взяли участь слабозорі люди, адже завдяки їхнім численним інтерв'ю розробники змогли оцінити і спрогнозувати чи спрацює така задумка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова технологія від Mercedes дозволить управляти автомобілем за допомогою думки

Головною проблемою респондентів виявився занадто маленький розмір реального м'яча в цьому бадмінтоні та його швидкість, тому дрон-м'яч розроблений з порівняно невеликою швидкістю і високим звуковим порогом для кращої орієнтації людей з вадами зору людей в просторі.

Нова інноваційна гра для людей з вадами зору людей

Фізична активність допомагає людям знайти силу духу і тіла, виховати в собі дисципліну і пробудити самоаналіз, який відкриє новий шлях до самовдосконалення і прогресу, а людям з проблемами зі здоров'ям тим більше дасть нові можливості.

Схожі матеріали:
👁 434
Категорія: Технології
Теги: енергія радіохвиль, Дрон, гра, автономний дрон, дослідний центр, винахід




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ