Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.02.2020

Huawei випускає нові продукти і рішення 5G, готові створити нові цінності


Райан Дінів під час виступу відмітив, що розвиток 5G з точки зору розгортання, екосистеми і досвіду перевершило усі очікування


У Лондоні відбулася презентація продуктів і рішень Huawei, на якій Райан Дінів, виконавчий директор ради директорів Huawei і президент Carrier BG, виступив з основною доповіддю під назвою "5G створює нові цінності".

У рамках заходу були представлені нові продукти і рішення Huawei на 2020 рік і запущена "Інноваційна партнерська програма 5G". Ці зусилля спрямовані на створення процвітаючої екосистеми 5G і забезпечення комерційного успіху технології п'ятого покоління.


Райан Дінів під час виступу з основною доповіддю "5G створює нові цінн


Райан Дінів під час виступу відмітив, що розвиток 5G з точки зору розгортання, екосистеми і досвіду перевершило усі очікування, а мережі є основою для розвитку бізнесу на базі 5G. На сьогодні компанія Huawei уклала 91 комерційний контракт в області технології 5G і поставила більше 600.000 активних антенних систем 5G Huawei Massive MIMO AAU.

Будучи провідним світовим постачальником 5G, компанія Huawei прагне розробляти кращі комплексні 5G-рішення, поставляти базові станції 5G з найвищими показниками в галузі для усіх сценаріїв і Blade AAU з найвищим в галузі рівнем інтеграції.

Blade AAU може працювати в усьому діапазоні частот нижче 6 ГГц і підтримувати мережі 2G, 3G, 4G і 5G. Це не лише вирішує проблему обмеженого простору для установки антени, але також, порівняно із вже існуючими рішеннями, знижує сукупну вартість володіння (TCO) більш ніж на 30%.

В той же час, Huawei є першим в галузі постачальником промислових 5G-модулей для вертикальних застосувань.

У епоху 4G люди можуть ділитися своїми відео і голосовими повідомленнями. Проте, завдяки надвисокій пропускній спроможності, пропонованій 5G, люди зможуть насолоджуватися захоплюючим досвідом від AR і VR, що дозволяє їм передавати свої думки і почуття, як ніколи раніше. Цей дивовижний досвід 5G створить неймовірну нову цінність. У міру розвитку мобільного широкосмугового зв'язку 5G (eMBB) Ultra HD - Video стимулюватиме масове зростання 5G-послуг B2C. 5G-послуги B2B також продемонстрували величезний потенціал.

Huawei спільно з деякими операторами випустила "білу книгу 5G" і досліджувала додатки B2B для впровадження 5G-додатків у багатьох галузях. На прес-конференції Райан Дінів продемонстрував аудиторії інновацію у вигляді рюкзака для оператора телемовлення з вбудованим 5G-модулем, який значно спрощує проведення прямої трансляції.

Райан Дінів підкреслив, що в епоху 4G практично усі оператори забезпечували однаковий досвід роботи в мережі. Проте в епоху 5G, оператори можуть надавати диференційований досвід і тарифікувати послуги для користувачів, грунтуючись на більшій кількості показників, включаючи об'єм даних, затримку, пропускну спроможність і кількість підключених пристроїв. Це дозволяє монетизувати 5G і спонукає операторів переглянути свої бізнес-моделі 5G вже зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оновлений дизайн мобільного додатка "ВКонтакті". Які нововведення доступні користувачам

Huawei і її глобальні партнери працюють над багатьма проектами 5G, які охоплюють безліч областей, включаючи медіа сферу, кампусні рішення, охорону здоров'я і освіту.

На конференції Райан Дінів у присутності галузевих партнерів запустив "Інноваційну партнерську програму 5G". Впродовж наступних 5 років у рамках цієї програми Huawei планує інвестувати 20 мільйонів доларів США в інноваційні застосування 5G, сприяючи процвітанню екосистеми 5G і прискорюючи комерційний успіх мереж п'ятого покоління.

Схожі матеріали:
👁 692
Категорія: Технології
Теги: 5G, huawei, Інтернет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ