Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.05.2022

Hyundai проектує унікальний транспорт майбутнього Ultimate Mobility Vehicles для робіт в екстремальних умовах


NHS планує додати понад 50 нових робочих місць із повною зайнятістю


Hyundai проектує транспорт майбутнього Ultimate Mobility Vehicles

Hyundai New Horizons Studio (NHS), що займається розробкою автомобілів Ultimate Mobility Vehicles (UMV), відкриє новий центр досліджень та розробок у Бозмані. New Horizons Studio отримає інвестиції у розмірі 20 мільйонів доларів у концепцію Hyundai Progress for Humanity, яка перевизначає транспорт за допомогою доступних, стійких та інтелектуальних рішень для екстремальної мобільності.


Hyundai проектує транспорт майбутнього Ultimate Mobility Vehicles
 

Розташований в інноваційному кампусі Університету штату Монтана, дослідницький центр розроблятиме прототипи, проводитиме польові випробування та розробку додатків для UMV, починаючи з двох проектів, натхнених автономним транспортним засобом TIGER та UMV з екіпажем Elevate.

Транспорт задуманий як універсальна платформа, яка може бути корисною у використанні під час стихійних лих, міської та сільської логістики, будівництва, видобутку корисних копалин та розробки космічних ресурсів.


Hyundai проектує транспорт майбутнього Ultimate Mobility Vehicles
 
В рамках цієї групи NHS Bozeman також матиме можливість тісно співпрацювати зі студентами та мати доступ до сучасних досліджень та професорів світового класу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ulstein розробив концепцію корабля з реактором на розплавленій солі для виробництва великої кількості електрики

NHS планує додати понад 50 нових робочих місць із повною зайнятістю. Багато посад будуть в області досліджень і розробок і націлені на досвід у галузі механічного обладнання, електротехніки та електроніки, а також матеріалів та виробництва.

 

Місія полягає в тому, щоб створювати транспортні засоби для майбутніх клієнтів, які хочуть або повинні пересуватися по місцевості, яка недоступна для звичайних наземних транспортних засобів.


Hyundai проектує транспорт майбутнього Ultimate Mobility Vehicles

 
Спочатку команда зосередиться на вдосконаленні розробки, тестуванні та розгортанні двох моделей UMV. Перший — інтелектуальний наземний екскурсійний робот, що трансформується, без екіпажу, призначений для перевезення різних типів корисного навантаження при переміщенні по нерівній місцевості. Другою буде двомісна версія Elevate з екіпажем та роботизованими ногами, яка може справлятися зі складними дорожніми ситуаціями та потенційно рятувати життя як перший реагує транспорт при стихійному лиху.

 


Схожі матеріали:
👁 402
Категорія: Технології
Теги: hyundai, автономний транспорт, автомобіль, роботизація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ