Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.05.2022

Інформація для внутрішньо переміщених осіб


Борошно отримають всі ВПО. Продуктові набори отримають сім’ї з дітьми, особи похилого віку (60+) та особи з інвалідністю


Інформація для внутрішньо переміщених осіб

Гребінківська міська рада з 16 травня 2022 року безкоштовно видаватиме для внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території Гребінківської громади борошно та продуктові набори.

Борошно отримають всі ВПО. Продуктові набори отримають сім’ї з дітьми, особи похилого віку (60+) та особи з інвалідністю.

При собі мати документ, що посвідчує особу, довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи та пакет для борошна і продуктових наборів.

Час видачі з 09.00 до 16.00.

ВПО, які проживають на території міста Гребінка отримають гуманітарну допомогу за адресою: м.Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 13, міський Будинок культури.

ВПО, які проживають на території сільських населених пунктів Гребінківської громади, отримають гуманітарну допомогу в старостатах тих населених пунктів, де вони проживають.

Схожі матеріали:
👁 342
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Інформація для внутрішньо переміщен




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ