Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.06.2019

Як купити б/у велосипед із Германії та не помилитися


Перевірка технічних параметрів


Велосипеди останнім часом в Україні набирають популярність. На них катаються і діти і дорослі і люди в поважному віці.. Для деяких це відмінний спосіб дістатися до роботи, для інших - поправити здоров'я. Окремі люди просто люблять їздити на двоколісному транспорті заради розваги. Проте сучасні велосипеди обходяться покупцям досить-таки дорого. Тому рекомендується звернути увагу на вторинний ринок.

На сайті компанії iveloo можна купити велосипед бувший у використанні із Германії, в дуже гарному стані, і при цьому заощадити.

велосипед із Германії
 

Питання продавцеві

Оскільки ви є реальним покупцем і налаштовані на угоду цілком серйозно, не варто соромитися ставити питання. Рекомендується уточнити наступну інформацію:
 
1. Вік велосипеда. Залежно від того, скільки часу використовується техніка, підраховується її залишковий ресурс. Чим довше працює, тим гірше її стан, причому незалежно від того, наскільки відповідально і уважно до велосипеда відноситься хазяїн. Тому краще купувати не старі вироби, чим менше їх вік, тим краще.

2. Кілометраж. Природно, ви не зможете отримати актуальну і правдиву інформацію про це, але поставити питання не перешкодить. На велосипедах не встановлюються пристрої, які підраховують кількість накручених кілометрів.

3. Частота виконання ремонту і технічного обслуговування. Велосипеду теж потрібно обслуговування, окремі його деталі треба час від часу змащувати. І чим частіше продавець виконував ТЕ тим краще стан виробу.

4. Чи був велосипед в аварії. Причому зовсім не важливо, чи збив його транспортний засіб, або водій не впорався з управлінням і врізався в стіну/будь-яка інша перешкода. В даному випадку техніка сильно ушкоджується, навіть якщо вона не давнішня. Навіть без досвіду ви зможете самостійно визначити, чи варилася рама, або чи робився капітальний ремонт. Зверніть увагу, на дрібні зіткнення, які теж позначаються на зносі, вказують подряпини або невеликі вм'ятини.

Недорогі велосипеди б/у на сайті компанії iveloo представлені в широкій різноманітності. Купувати тут дуже зручно, оскільки ви можете провести порівняльний аналіз варіантів, настроїти фільтр відповідно до параметрів, які вас цікавлять, або вести пошук безпосередньо по ціновій категорії.

Перевірка технічних параметрів

Оскільки велосипед теж є техніка, він потребує певних перевірок. Заздалегідь необхідно проглянути наступне:
  • Рама. Оскільки це основа усієї конструкції, її стан має бути ідеальним. Якщо вона викривлена, то велосипед не їхатиме прямо і швидко реагувати на управління. Тому їздити на такому пристрої небезпечно, так само як і незручно;

  • Вилка. Від неї безпосередньо залежить зручність експлуатації. Якщо у вилки люфт, або амортизація заїдає, то ви випробовуватимете характерні незручності в процесі їзди. Також рекомендується перевірити рівень жорсткості;

  • Кермо і сідло. Перевіряти ці два елементи бажано одночасно. Ви повинні комфортно себе почувати в сідлі, так само як і зручно триматися за кермо. Якщо діаметр рукоятей маленький, це можна виправити спеціальними аксесуарами. Проте якщо він занадто великий для вашої руки, то переробити цього не вдасться. Також кермо не має бути погнутим, мати вм'ятини або інші серйозні дефекти;

  • Гальмівні ручки. Краще, якщо є два варіанти гальм - передній і задній. У повсякденності рекомендується користуватися заднім гальмом, а в серйозних аварійних ситуаціях - переднім. Так велосипед зупиняється набагато швидше, але є ризик перекинутися, особливо якщо ви рухаєтеся на швидких швидкостях;

  • Важелі перемикання передач. Сучасні моделі велосипедів мають декілька швидкостей, залежно від того, що саме є вашою метою - швидко доїхати до місця, потренуватися, або просто покататися по місту;

  • Обода коліс і цілісність камер/покришок. Обода мають бути ідеально круглими, оскільки інакше ваш велосипед час від часу стрибатиме. Камери - цілими, герметичними. Будь-які проколи приведуть до повної непридатності камер, знадобиться заміна. Незважаючи на доступні ціни, ви маєте право зажадати знижку в цій ситуації. Камери - з чітким малюнком протектора для кращого зчеплення з дорогою, а також без шишок, що теж сприяє "стрибкам" велосипеда.
Таким чином, купити якісний двоколісний транспорт, який відповідатиме усім вашим вимогам і перевагам, ви зможете, не витрачаючи велику суму коштів. Бюджетні, але якісні варіанти, представлені на вторинному ринку.

Схожі матеріали:
👁 642
Категорія: Прес-реліз
Теги: велосипед із Германії, велосипед, купити велосипед




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ