Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.02.2018

Як у День Валентина покровителі кохання допомагають знайти пару, і що в цей день робити одруженим


За традицією, 14 лютого зізнаються в коханні, дарують подарунки, проводять час парами


Як у День Валентина покровителі кохання допомагають знайти пару, і що в цей день робити одруженимСвятий Валентин, якого вшановують 14 лютого, протегує люблячим людям. Але ще до популярності Святого Валентина, 14 лютого було відоме як свято закоханих - раніше відзначали день Трифона, якого також вважали покровителем подружжя і сім'ї.

Про Святого Валентина розказують багато історій. За однією з них, у далекому минулому римський імператор Клавдій видав указ про заборону легіонерам одружуватися. Він хотів, щоб воїнів ніщо не відволікало від ратних справ – ні сім'я, ні дружина, ні діти. Але священик Валентин, всупереч закону, вінчав всіх бажаючих. Клавдій розпорядився кинути непокірного священика до в'язниці.

Легенда свідчить, що Валентин закохався в дочку наглядача в'язниці і встиг напередодні страти залишити їй записку зі словами любові і підписом "твій Валентин". Лист став початком традиції писати своїм улюбленим "валентинки" – записочки з освідченням у коханні.

Численні факти засвідчують, що той, хто доторкнеться до скляної труни з мощами Святого Валентина, переживе велику любов, матиме щасливу сім'ю.

День Святого Валентина користується популярністю у закоханих у всьому світі. За традицією, 14 лютого зізнаються в коханні, дарують подарунки, проводять час зі своїми половинками. Якщо закохані в цей день дадуть клятву вірності, їм не будуть страшні жодні спокуси і перепони.

Навіть птахи 14 лютого знаходять для себе пару. Можна знайти пару птахів і подивитися, якою буде ваша друга половинка. Синички - суджений буде молодим, веселим і добрим. Ворони - людина у віці і дуже сувора. Сороки - суджений буде легковажним, балакучим.

Якщо заміжня жінка 14 лютого кине букет квітів у водойму, на якій майже немає льоду, і помолиться, то незабаром вона зможе завагітніти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СМС валентинки - День святого Валентина

Народні прикмети на 14 лютого

Якщо небеса закриті туманними хмарами до вечора - в найближчі дні буде хороша погода

Небо 14 лютого в зірках - весна настане нескоро

Пішов сніг - навесні часто йтимуть дощі

Сніг іде 14 лютого - погода буде дощовою всю весну

Морозний день - прикмета, що весна буде холодною і пізньою

Безвітряний і теплий день 14 лютого - весна теж буде теплою і ранньою

Зоряне і ясне небо - весна буде пізньою

Увечері стоїть туман - вранці буде тепло

У засіках до 14 лютого залишилося багато припасів - чекай врожаю

Зірки падають - весна буде теплою

Одруження в цей день - хороший знак.

Схожі матеріали:
👁 886
Категорія: Актуально
Теги: День Святого Валентина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ