Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.08.2020

Як вибрати підходящий жіночий одяг?


Ціни на нові колекції осінь-зима 2020 шокують


Ціни на нові колекції осінь-зима 2020 шокують. Мінімальне зростання цін на жіночий одяг склав 40%, в високих брендах 60% і вище. Чи не скоро споживачі звикнуть до нових цінників і зможуть спокійно розлучатися з кровно-заробленими, отримуючи задоволення від покупки. Те, що раніше здавалося доступним, перейшло в категорію дорогувато. А то, що дійсно хотілося купити, стало недоступним.

Мірило ціна-якість, сформований роками споживчого досвіду, похитнулося. І знову не зрозуміло - як грамотно розпорядитися бюджетом, відчути себе одягненим і виглядати круто в нових економічних умовах. Проте, існує кілька способів того, як вибрати собі одяг.


Як вибрати підходящий жіночий одяг?
 

ДОЧЕКАТИСЯ СЕЗОННИХ ЗНИЖОК

А поки носити жіночий одяг, куплену в минулі сезони. Перші знижки з'являться вже на початку липня. Головне не наступати на граблі того часу, коли одяг коштувала дешевше і була доступною. Вибирати тільки те, що дійсно необхідно для закінчених образів і підходить вам за стилем.

Нещодавно слухала по радіо експерта, який займається маркетингом і упаковкою. У своєму інтерв'ю він розповідав про хитрощах, які компанії використовують для підвищення споживчого попиту. Прийоми колосальні. І найцікавіше - що у покупців практично немає шансів їх ігнорувати. Рано чи пізно ми стаємо жертвами реклами і грамотного маркетингу. І на питання - невже не існує жодного варіанту уберегти себе від натиску грамотіїв - експерт відповів: "єдине, що ніяк не можуть перемогти маркетологи, так це список продуктів у чоловіка в руках, складений дружиною". Звідси мораль - ходити в магазин зі списком необхідних речей.

ПОЛЬЗУЙТЕСЬ ПОСЛУГАМИ СТИЛІСТА ПО ПІДБОРУ ОДЯГУ

Це допомагає купувати тільки потрібні речі, економити на персональних знижки стиліста і оптимально розподіляти бюджет на гардероб. Всі переваги вже давно відомі - за кілька годин ви отримуєте рішення проблеми "нема чого одягти", задоволення від процесу. Клієнт отримує можливість рости і розвиватися в своєму напрямку, але вже з великим комфортом, завдяки внутрішній впевненості.


 

БІЛЬШЕ УВАГУ НА БЮДЖЕТНІ МАРКИ

Рішення звичайно не універсальний, але цілком собі допустиме, якщо є почуття смаку. Основне правило безпеки - вибирати невпізнанні моделі, які можуть відверто повідомляти про те, що вони з JК-Fashion і так далі. Уникайте впізнаваності - яскравий колір, принт або логотип на видному місці.

Я із задоволенням розповім вам більше про ваш стиль в одязі і підберу гардероб. Запишіться на безкоштовну консультацію, зателефонувавши по телефону +38 (098) 084-3652

Схожі матеріали:
👁 709
Категорія: Прес-реліз
Теги: осінь-зима, одяг, нові колекції, 2020




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ