Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.07.2022

Яку відеокарту купити для PUBG та Fortnite – 6 ігрових моделей для будь-якого гаманця


Дуже багато залежить від дозволу вашого монітора


Яку відеокарту купити для PUBG та Fortnite

Останнім часом ми часто приділяємо увагу вибору відеокарт для популярних ігор, але геть-чисто забули про те, що багато наших читачів воліють стрілялками, в яких не потрібно виконувати складні квести, адже найголовніше - це вчасно вистрілити в голову своєму опоненту. Вже багато років не втрачають популярності PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) та Fortnite.

Перша вийшла роком раніше і стала першовідкривачем жанру королівських битв. Насправді щось подібне ми бачили й раніше, але PUBG надав жанру завершеності та фінального вигляду, яким ми його знаємо сьогодні. Успіх Fortnite став ще більш приголомшливим, а гра бурхливо розвивається, не збираючись зменшувати оберти.

З того часу багато великих студій намагалися повторити успіх цих двох ігор, але так не змогли досягти значних успіхів. Цілком можливо, що вся справа у відданих фанатах, а може, геймерам вже набридли ідентичні механіки, а значить простим копіюванням обмежитися неможливо.

Якщо ми заговорили про популярні ігри, то давайте спробуємо підібрати оптимальні відеокарти для них. Оскільки серед наших читачів є геймери з різним достатком та моніторами різного дозволу, ми систематизуємо графічні чіпи від відповідних для 4К до 1080р.

Варто визнати, що навіть шутери вимагають дозволу 4К досить потужну систему. Якщо у вас вже є сучасний процесор, то варто подбати про відеокарту рівня GeForce RTX 3070 Ti. Продуктивність ніколи не буде зайвою, а особливо в тому випадку, якщо ви не хочете стати легкою жертвою для мажорів, які потрапляють в око, що стрибають, в око з іншого кінця карти. Єдиний мінус такої відеокарти – це ціна, але тут ми вже вам допомогти не можемо. Якщо ви плануєте грати не тільки в PUBG та Fortnite, то запасу міцності GeForce RTX 3070 Ti буде достатньо. Є деякі питання щодо кількості відеопам'яті, але фанатів королівських битв такі дурниці хвилювати не повинні.

А ось у 2К вимоги набагато нижчі. Нам здається, що вам буде достатньо продуктивності GeForce RTX 3060 Ti. Графічний чіп NVIDIA дозволить вам позбутися будь-яких затримок, а на моніторі з високою частотою оновлення взагалі можна стати кращим снайпером на карті. Запас за продуктивністю тут пристойний, а модель від Palit нехай і не найкраща у своєму класі здатна забезпечити непогане охолодження та стабільні температури графічного чіпа. Для деяких блокбастерів продуктивності GeForce RTX 3060 Ti в 2К на максимальних налаштуваннях графіки може виявитися недостатньо, але якщо ми підбираємо відеокарту для шутерів, то поки зупинимося на вказаній вище моделі.

Radeon RX 6700 XT в 2К забезпечить порівнянну кількість кадрів в секунду, але має відмінний запас відеопам'яті. Особливо цікаво це буде стрімерам, які не лише грають у PUBG та Fortnite, а й ведуть прямі трансляції. Все це не означає, що GeForce RTX 3060 Ti гірше, але за приблизно ті ж гроші отримати приємний бонус вдається далеко не завжди. Ну а Radeon RX 6700 XT не тільки цікава в шутерах, але і в перспективі зможе краще впоратися з новими іграми на двигунах наступного покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Starlink підвищує швидкість завантаження в США

Взагалі для дозволу 1080р в іграх PUBG та Fortnite не потрібна потужна відеокарта. Можна було б обійтися Radeon RX 6500 ХТ, але в даному випадку ми виходимо з того, що ви робите запас міцності на майбутнє. Якщо не думати про те, що ігри будуть розвиватися, то можна виявитися не при справі, а після відчувати дискомфорт і незручності Radeon RX 6600 вирішує всі ці проблеми, дозволяючи не тільки грати в популярні шутери, але і в будь-які інші ігри. Відмінний вибір, хоч і ціна набагато вища, ніж готові платити багато геймерів.

Графічний чіп GeForce RTX 3050 заслужено став бестселером цього літа. За 33590 рублів ви отримуєте доступ до всіх ігор, трасування променів і непоганий запас на пару років вперед. Можна взяти щось простіше, але економія у цьому випадку недоречна. PUBG та Fortnite не найвибагливіші ігри, але студії постійно підкидають нам новинки. Раптом через півроку вийде новий шутер із захоплюючим сеттингом та масою нових ідей? Хтось порадить знижувати налаштування графіки та роздільну здатність дисплея, але ми впевнені, що слід подумати про такий варіант вже сьогодні. Саме тому беремо GeForce RTX 3050 і спокійно дивимося у вічі технологічному прогресу.

Схожі матеріали:
👁 472
Категорія: Технології
Теги: відеокарта, популярні ігри, pubg, Fortnite




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ