Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.07.2022

Капсули здоров’я або навіщо нам потрібні мультивітаміни


Мультивітаміни – це препарат котрий містить у собі всі, необхідні людині, елементи, мікронутрієнти


мультивітаміни

Капсули здоров’я або навіщо нам потрібні мультивітаміни

Здоров’я – тема, котра хвилює всіх і кожного. Як забезпечити організм, такими цінними мікро-, макроелементами, і при цьому отримувати насолоду від кожного прийому їжі? Звичайно, природним шляхом, це зробити майже неможливо, адже, перш за все, це пов’язано з кількістю, та головне, якістю продуктів, котрі ми споживаємо щоденно. Але не кожен може дозволити екологічні овочі та фрукти з бабусиного огороду, натуральні молочні продукти, свіжі м’ясо та рибу. Та й знайти такий супер-кошик доволі складно у наших мегаполісах. Що ж робити? Спробуйте знайти альтернативне рішення цієї проблеми. Мультивітаміни, які повністю підходять вам за складом, і допоможуть скласти свій щоденний раціон, стануть вашими вірними друзями і запорукою здоров’я.

Що таке мультивітаміни, і як вони працюють?

Підходячи до цього питання з медичної точки зору, мультивітаміни – це препарат котрий містить у собі всі, необхідні людині, елементи, мікронутрієнти, котрі за нормальних умов потрапляють у наший організм лише з їжею. Вони беруть активну участь майже в кожному процесі організму. Такі елементи бувають двох видів:

• водорозчинні – активуються у воді, тому їх потрібно запити будь-якою рідиною;

• жиророзчинні – вони краще засвоюються організмом, і приймаються під час їжі.

Не забувайте перед початком прийому уважно ознайомитись з інструкцією на упаковці, суворо дотримуватись режиму прийому, та не забувати консультуватися з вашим лікарем. І тоді ваш шлях до здоров’я буде легкий і безхмарний.

Як зрозуміти, що в організмі є нестача котрогось елементу?

Іноді ми можемо навіть не здогадуватись, що наш організм страждає через відсутність певного елементу. Відчуваючи слабкість, або помічаючи зниження якості волосся чи нігтів, ми списуємо це на втому і стрес, хоча це перші тривожні дзвіночки про те, що нашому раціону бракує певних мінералів чи речовин. Отож, ознаками браку певного елементу у вашому організмі, найчастіше стають зовнішні прояви: сонливість, швидка стомлюваність, ламкість волосся та нігтів, бляклість шкіри, та ін. Звичайно, ви не зможете визначити якого саме елементу вам не вистачає, без попередньої консультації лікаря, але з метою запобігання критичних моментів, та профілактикою організму можна використовувати мультикомплексні вітаміни.

В інтернет-магазині Амрита, каталог продукції вас здивує, вас чекає широкий вибір різноманітних біологічно активних добавок для щоденного споживання.

Там ви знайдете мультивітаміни:

• для дітей ( з фруктово-ягідними, вишневими, малиновими, апельсиновими, виноградними смаками, і т.д.);

• для людей літнього віку (з комплексом профілактики серцево-судинних захворювань);

• для чоловіків (підсилюють тестостерон);

• для жінок (для профілактики жіночих захворювань);

• для вегетеріанців (заповнюють дефіцит відсутніх елементів, що містяться у продуктах тваринного походження);

• для вагітних та годуючих матерів.

Ці добавки є абсолютно безпечними для щоденного вживання. Завдяки їм ви відновите баланс в організмі, зміцните імунітет, а також поліпшите загальний стан вашого здоров’я.

Які мультивітаміни варто обирати?

Існує десятки різноманітних видів вітамінних добавок, користь від яких не можна заперечувати. Проте варто пам’ятати, що обирати лікарський засіб профілактивної дії варто з індивідуальних особливостей та симптомів вашого організму, та бажано з консультацією лікаря-спеціаліста.

Найбільш універсальними можуть бути засоби, як наприклад:

• без заліза;

• з омега – 3;

• для шкіри, волосся і нігтів;

• підтримуючі життєву енергію;

• з цільними харчовими концентратами;

• з формулою для схуднення;

• з підтримуючим комплексом для репродуктивної системи.

Пам’ятайте, кожен організм унікальний, тому не варто лікувати себе від чужих хвороб. Бережіть себе, та своє здоров’я.



Схожі матеріали:
👁 161
Категорія: Прес-реліз
Теги: мультивітаміни, здоров’я




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ