Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.07.2022

Компанія Volcon випустила електричний баггі-позашляховик UTV Stag із запасом ходу понад 161 км


Чотиримісний Stag пропонує поєднання екстремальної потужності та низького рівня шуму


Компанія Volcon, що виробляє електромобілі, вже викликала фурор своїм позашляховим електричним мотоциклом Grunt. Тепер компанія пропонує вдвічі більше потужності у новому повністю електричному позашляховику Volcon Stag UTV.

Електричний баггі-позашляховик UTV Stag
 

Чотиримісний Stag пропонує поєднання екстремальної потужності та низького рівня шуму, використовуючи найбільші переваги електромобілів та силових агрегатів.

Пікова потужність складає 107 кВт (143 к.с.) з максимальним крутящим моментом 360 Нм. Як пояснили в компанії, - «Електродвигун забезпечує плоску криву крутящого моменту, забезпечуючи миттєву потужність в той момент, коли ви торкаєтеся педалі, що призводить до безпрецедентного прискорення на бездоріжжі». Максимальна швидкість 130 км/год.

Цю продуктивність можна налаштувати за допомогою різних режимів, включаючи режим ECO, щоб проїхати більше 160 км від акумуляторної батареї на 42 кВтг, або режим Sport для більш агресивного прискорення.

Режим буксирування обмежує максимальну швидкість UTV і поступово збільшує крутящий момент. Режим Overboost, що пропонується як аксесуар, вивільняє пікові 140+ к.с. для екстремальних позашляхових характеристик.

Електричний баггі-позашляховик UTV Stag
 

Stag має режим повного приводу на запит, який включає передню вісь щоразу, коли задні колеса втрачають зчеплення з дорогою. Він також розумно розподіляє потужність між колесами, щоб забезпечити стабільніше проходження поворотів.

Водіння бездоріжжям на більш повільних швидкостях можна поліпшити за допомогою режиму Crawl, який дозволяє Stag рухатися повільніше, дозволяючи приводу контролювати швидкість тільки за допомогою гальм.

Volcon Stag – це не тільки потужний UTV, а й розумний автомобіль. Орієнтована на водія кабіна Stag оснащена двома інноваційними дисплеями, які забезпечують неперевершений HMI (людино-машинна інтеграція) з повним контролем та оглядовістю. Крім того, ергономіка сидіння і кероване колесо, що регулюється по нахилу, забезпечують ідеальне положення водія.

Електричний баггі-позашляховик UTV Stag
 

Центральний дисплей містить планувальник маршруту, датчики бездоріжжя, можливість підключення, зображення з камер та інформацію про стан автомобіля, видиму як водію так і пасажиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Sky Cruise - літаючий готель з ядерними двигунами, без необхідності посадки

Stag також оснащений двома вбудованими камерами для захоплення контенту з доступними опціями. Бортове обчислювальне обладнання опрацьовує відео, зняте бортовими камерами. Використовуючи програму Volcon та сім-карту, водії можуть в режимі реального часу ділитися своїми поїздками з друзями.

Volcon Stag оснащений вбудованим зарядним пристроєм змінного струму потужністю 7,2 кВт, який має забезпечити зарядку рівня 2 приблизно за шість годин.

 


Схожі матеріали:
👁 445
Категорія: Технології
Теги: баггі, електричний позашляховик, позашляховик, електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ