Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.05.2023

Компетентнісний підхід до освітнього процесу у старшій групі ЗДО як завершальний етап підготовки до НУШ


Вихователька старшої групи Дудка Валентина Юріївна презентувала заняття з вихованцями своєї групи


ЗДО

5 травня 2023 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради спільно з педагогами закладу дошкільної освіти "Веселка" організували і провели онлайн-майстерню для своїх колег на тему "Компетентнісний підхід до освітнього процесу у старшій групі ЗДО як завершальний етап підготовки до НУШ".

Вихователь-методист Ірклієнко Тетяна Анатоліївна звернула увагу на те, що вихователі ЗДО "Веселка" на заняттях з вихованцями забезпечують збалансованість набутих знань, умінь та навичок і готують таким чином основу для подальшого розвитку ключових компетентностей у Новій українській школі.

Практичний психолог закладу Колісніченко Юлія Володимирівна надала поради щодо спілкування  з дітьми та підготовки їх до навчання у першому класі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4: Освіта впродовж життя: чому важливо не зупинятися вчитися

Вихователька старшої групи Дудка Валентина Юріївна презентувала заняття з вихованцями своєї групи.

Діти продемонстрували практичні вміння розрізняти голосні та приголосні звуки, рахувати кількість їх у словах, визначати тверді та м’які звуки. У ігровій формі вихованці підбирали антоніми до запропонованих слів, а також знаходили яскраві художні означення до поняття "українська мова". Заняття було цікавим, насиченим вправами та емоційним.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 386
Категорія: Шкільний екран
Теги: освітній процес, підготовка до НУШ, ЗДО




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ