Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.06.2022

Концепт Harley-Davidson Street Fighter з гібридним двигуном привносить пропорції автомобіля в дизайн мотоцикла


Концепція Harley-Davidson використовує гібридний двигун, що потенційно робить його першим гібридним Harley


Концепт Harley-Davidson Street Fighter з гібридним двигуном

Новий концепт Harley-Davidson Street Fighter зовсім не схожий на звичайний мотоцикл. Створений за зразком автомобіля, концепт мотоцикла має більш квадратний поперечний переріз, чіткі лінії країв та повністю обтічний аеродинамічний форму, яку зазвичай можна віднести до автомобільного дизайну. Це виглядає цікаво, але, що важливіше, воно відкриває новий напрямок в дизайні мотоциклів в цілому.

Обтічна форма Street Fighter починається з його фари, яка робить безперервну криву прямо в паливний бак у напрямку, який можна описати як TRON Light Cycle або напрямок, натхненний Dodge Tomahawk. Це відіграє важливу роль у наданні Street Fighter сильного силуету, роблячи його відразу впізнаваним. Концепт також має мінімалістську версію логотипу Harley-Davidson збоку.

Концепція Harley-Davidson використовує гібридний двигун, що потенційно робить його першим гібридним Harley. Він поставляється із традиційним паливним баком, але прямо під ним знаходиться батарея.


Концепт Harley-Davidson Street Fighter з гібридним двигуном
 

Посадка ближче до гоночного байка, що дозволяє гонщикам більш вільно їздити гоночною трасою або гірськими дорогами. У той час як Harley-Davidson мають репутацію транспортних засобів, призначених для передмість або шосе, Street Fighter, як випливає з його назви, віддає перевагу будь-яким дорогам, навіть гоночній трасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концепт Tesla Mobile Hotel розроблений для безпечного пересування по Місяцю та Марсу

Решта мотоцикла є поєднанням старого і нового автомобільного дизайну. Звичайно, вигнуті покришки і досить шкіряне сидіння, що досить традиційно виглядає, надають йому шарм старовини, але в іншому мотоцикл цілком сучасний. Деталі паливного бака дуже "автомобільні", корпус байка з повним обтічником також нагадує автомобільний.


Концепт Harley-Davidson Street Fighter з гібридним двигуном
 

Harley-Davidson Street Fighter створений тайванським дизайнером Янь-Сюань Лаєм, який використовує термін «елегантний та жорстокий» для опису свого творіння. Головною метою дизайнера було об'єднання «риси класичної обтічної форми автомобіля із сильним баченням спортивних вуличних мотоциклів», щоб створити радикально нову естетику.

Схожі матеріали:
👁 357
Категорія: Технології
Теги: електромотоцикл, електротранспорт, Мотоцикл




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ