Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.10.2020

Купуємо керамічний обігрівач ТЕПЛОКЕРАМІК


Якщо вирішили купити керамічний обігрівач, ви повинні мати на увазі, що це не зовсім традиційний тип опалювального обладнання.


Сьогодні, поряд з традиційними електрообігрівачами, можна придбати економічні керамічні настінні обігрівачі ТЕПЛОКЕРАМІК. І саме про ці пристрої ми розповімо далі в статті.
 

керамічний обігрівач ТЕПЛОКЕРАМІК
 

Загальні відомості

Керамічні електрорадіатори ТЕПЛОКЕРАМІК - це порівняно нова технологія.

В основі технології застосовані два способи передачі теплової енергії:
  • Обігрів інфрачервоним випромінюванням - інфрачервоні промені рівномірно обігрівають поверхню предметів, розташованих в безпосередній близькості від приладу;

  • Конвекція - після того як поверхні предметів в приміщенні нагріті запускається природний процес заміщення холодного повітря теплим.
Якщо вирішили купити керамічний обігрівач, ви повинні мати на увазі, що це не зовсім традиційний тип опалювального обладнання. Втім, ця нетрадиційність за великим рахунком є ​​перевагою.

Переваги обладнання ТЕПЛОКЕРАМІК

  • Економічність. Так як в пристрої немає звичайної спіралі розжарювання, електрику споживається в менших обсягах. Крім того, включений обігрівач такого типу не дає надмірного навантаження на проводку в будинку, а значить ці пристрої можна використовувати в будинках зі старою проводкою.

  • Не сушить повітря. На відміну від звичайних електрокамінів, керамічні обігрівачі ТЕПЛОКЕРАМІК ніяк не впливають на вологість повітря в приміщенні. Тому такі пристрої, як і електрорадіатори Оптімакс, можна використовувати без додаткових зволожувачів.

  • Простота монтажу та експлуатації. Вибираючи такий обігрівач не доведеться піклуватися про прокладання додаткових комунікацій, наприклад трубопроводу, як у випадку зі звичайним котлом.

  • Пожежна безпека. У пристроях такого типу немає джерела відкритого полум'я, а тому ризик загоряння зводиться до нуля. В результаті такі прилади можна встановлювати в будь-якому приміщенні навіть в дитячій кімнаті.

  • Дизайн. Мінімалістичний дизайн керамічних панелей ідеально впишеться в інтер'єр сучасної квартири або будинку.

Де купити вигідно ТЕПЛОКЕРАМІК

Як вже було сказано, керамічні обігрівачі ТЕПЛОКЕРАМІК - це поки що нова технологія. Тому прилади такого типу продаються не у всіх магазинах, та й ціни високі. Втім, широкий асортимент обігрівачів за найкращими цінами можна знайти в інтернет-магазині «ТЕПЛОКЕРАМІК». Центральний офіс бренду TEPLOCERAMIC знаходиться  за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, вул. Троїцька, 89А.

Перевага покупки кліматичного обладнання в рекомендованому магазині - це не тільки широкий асортимент і доступні ціни, а й можливість отримання вичерпної консультації, перш ніж замовляти при співбесіді з менеджером.

Схожі матеріали:
👁 262
Категорія: Прес-реліз
Теги: Обігрівач, керамічний обігрівач, Опалювальне обладнання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ