Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.04.2020

Купуємо новий автомобіль Citroёn


Можливість мати свій власний новий автомобіль дуже привабливо


Можливість мати свій власний новий автомобіль дуже привабливо. Саме вираження "машина з салону" надає її власникові престижу. Усупереч думці багатьох прибічників купівлі уживаного автомобіля, виявляється, що автомобіль, куплений в автосалоні, не обов'язково означає втрату грошей. Навпаки, ви можете багато що витягнути з цього. Приміром, якщо вас цікавить купівля Citroёn, то офіційний дилерський центр 38citroen.com.ua пропонує це авто за хорошою ціною в автосалоні.


Купуємо новий автомобіль Citroёn
 

Прибуток замість втрат

Уживаний автомобіль можна купити за набагато нижчою ціною, ніж новий. Але давайте розглянемо не лише ціну купівлі, але і усі інші витрати, які ми несемо при купівлі уживаного і нового автомобіля. Передусім, не треба вкладати серйозні гроші в нову машину. Впродовж перших декількох років, коли діє гарантія, будь-який ремонт буде безкоштовним, якщо такий взагалі знадобиться. Відомо, що зношені деталі швидко ушкоджуються, а в нових автомобілях їх немає.

Тому при купівлі необхідно враховувати витрати на заміну основних деталей і автомобільних рідин, таких як будь-які фільтри, газорозподільні механізми, моторне мастило і, звичайно ж, поглиблений технічний огляд, який при купівлі уживаного автомобіля краще проводити, щоб дійсно знать, що ви купили.

Існує також страх серйозного зносу, наприклад зчеплення, яке залежить від стилю водіння попереднього водія. Наявність гарантії на новий автомобіль - це також почуття упевненості, що ніщо не здивує вас на дорозі. Ви можете їздити на далекі відстані на новій машині, не турбуючись про те, що поломка застигне вас на шосе.

Купівля автомобіля в салоні також пов'язана з рекламними страховими пакетами, які ви навряд чи отримаєте, якщо застрахуєте уживаний автомобіль. Якщо ви купуєте новий автомобіль, у вас є перевага у фінансовому плані, тому що у разі можливого продажу вам не треба сильно знижувати його ціну. Це неправда, що нові автомобілі втрачають до 50 ціни після 3-х років. Ніхто не продасть за половину вартості автомобіль в цьому віці. Досить порівняти їх ціни на сайтах з продажем уживаних автомобілів.

Навіть якщо автомобіль втрачає свою цінність, продати його можна за гідною ціною. Адже ціна залежить в першу чергу від технічного стану автомобіля, а не року. Це також можна легко перевірити.

Шлях до нового автомобіля

Купуючи новий автомобіль і вибираючи для нього відповідний момент, ви також можете заощадити. Щорічні розпродажі, які починаються в грудні і продовжаться до середини наступного року, дозволяють купити абсолютно новий автомобіль з хорошою знижкою. Зазвичай, чим дорожче автомобіль, тим більше знижки. Тоді ви також можете домовитися про додаткові умови. Автомобільний дилер хоче звільнити місце на новий рік, тому він із задоволенням додає, наприклад, зимові шини, страховий пакет, датчик парковки або кондиціонер.

Продавець уживаних автомобілів такої знижки не дасть.

Естетичні міркування

При купівлі уживаного автомобіля, ви не зможете вибрати ідеальний колір фарби і устаткування, що відповідає вашим потребам. Асортимент уживаних автомобілів обмежений, і вам доведеться адаптуватися до того, що пропонують продавці. З новими машинами все по-іншому. В цьому випадку ви вибираєте устаткування, яке хочете. Колір автомобіля, шкіри на сидіннях і наявність двух-, трьох- або чотирьохзонної системи кондиціонування, а також можливість вибору підігрівання сидінь - це ваш вибір.

Схожі матеріали:
👁 353
Категорія: Прес-реліз
Теги: автомобіль Citroёn, купити Citroёn, Купуємо новий автомобіль, CITROЁN




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ