Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.02.2022

Lexus анонсував концепт BEV Sport – високопродуктивне електричне купе із запасом ходу 700 км.


Концепт BEV Sport є уособленням стратегії Lexus, орієнтованої на продуктивність BEV, і виглядає значно краще на дорозі та на трасі.


високопродуктивне електричне купе із запасом ходу 700 км.

Lexus знаходиться на ранній стадії перетворення на повністю електричний преміальний бренд. Найзахопливішою частиною цієї трансформації обіцяє стати концепт BEV Sport, електричне купе Lexus з пропорціями суперкара, яке оснащуватиметься твердотільною батареєю, що збільшує запас ходу.

У міру переходу на електричний бренд Lexus планує повністю використовувати переваги повністю електричної архітектури.

високопродуктивне електричне купе із запасом ходу 700 км.
 

Lexus розповів про швидке прискорення, посилене гальмування двигуном та покращену керованість на шосе та на дорозі. Концепт BEV Sport є уособленням стратегії Lexus, орієнтованої на продуктивність BEV, і виглядає значно краще на дорозі та на трасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальний мостоукладач SLJ900/32 «Залізний монстр» збільшив швидкість та ефективність спорудження мостів

Lexus поки не розкриває нових подробиць, але акцентує, що серійна версія матиме дальність пробігу більше 700 км на одному заряді і розганятиметься від 0 до 100 км/год за 2 сек. Ця продуктивність буде забезпечена твердотільний акумуляторний блок.

високопродуктивне електричне купе із запасом ходу 700 км.
 

BEV Sport увійде до числа майбутніх електромобілів, які Lexus планує випустити в цьому десятилітті. До 2030 року компанія планує мати електромобілі в кожному сегменті, в якому вона продає автомобілі, а за п'ять років вона має намір стати повністю електричним брендом.

 


Схожі матеріали:
👁 559
Категорія: Технології
Теги: суперкар, електромобіль, Toyota, спорткар, Lexus




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ