Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.04.2022

Lincoln представив концепт позашляховика Star SUV і обіцяє ще чотири нові розкішні електромобілі


Lincoln представив концепт позашляховика Star SUV


Lincoln представив концепт позашляховика Star SUV

Lincoln офіційно представив новий концепт повністю електричного позашляховика під назвою Star. Під час дебюту Lincoln поділився своїми планами електрифікації, пояснивши, що Star Concept є баченням бренду щодо трьох електромобілів Lincoln, які з'являться до 2025 року, а четвертий - 2026 року.

Lincoln Motor Company – американський виробник автомобілів класу люкс, що належить Ford Motor Company з 1920-х років. Спочатку Lincoln, який отримав визнання за розкішні седани, такі як Continental, останнім часом став асоціюватися з позашляховиками, такими як Aviator.

Після глобального дебюту Lincoln поділився додатковою інформацією щодо своїх планів щодо електромобілів у прес-релізі, а також зображеннями концепту Star.


Lincoln представив концепт позашляховика Star SUV
 

Оскільки це всього лише концепція, поки що немає жодних специфікацій, але Star дійсно є мовою дизайну, яку ми можемо очікувати побачити в майбутніх серійних моделях Lincoln як «цифрові помічники».

Ключові особливості позашляховика Lincoln Star Concept:
  • Концепція використовує дизайн, світло, дисплеї, запахи та звуки, щоб створити ефект присутності для його мешканців.
  • Нова інтелектуальна система Lincoln забезпечує можливості підключення транспортних засобів та інфраструктури, а також функції допомоги водієві, такі як «Допоможи мені побачити» та «Припаркуйся для мене».
  • У салоні є дуже просторі сидіння із закругленими кутами, відкинута спинка, індивідуальні підніжки та місце для зберігання гаджетів.
  • Між задніми сидіннями є елементи керування для трьох режимів та скляний холодильник для напоїв.
  • Вигнутий горизонтальний дисплей від узбережжя до узбережжя пропонує цифрову панораму, в якій вміст плавно перетікає на вбудований центральний екран управління, а потім на екран другого ряду.
  • Є футляр з електрохроматичним склом, яке змінює колір із прозорого на непрозорий.

Lincoln представив концепт позашляховика Star SUV
 

Президент Lincoln Джой Фалотіко сказав про перспективи, - «У міру того, як Lincoln вступає в нову фазу розвитку з нульовим рівнем викидів, Lincoln Star Concept прокладає шлях для нашого портфоліо повністю електричних автомобілів. Це чудовий приклад того, як ми даємо нове визначення розкоші для наступного покоління, працюючи над тим, щоб перетворити автомобіль на третій простір – справжній притулок – для наших клієнтів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литовський винахідник створив дрон-перехоплювач із мережевою гарматою та знімними роторами

Світові продажі Lincoln зросли на 7% у 2021 році, що є найкращим показником автовиробника за 21 рік. За словами американського автовиробника, він сподівається розвинути цей імпульс і розраховує, що до 2025 року більш як половина його світового обсягу буде повністю електричним.
 
Lincoln представив концепт позашляховика Star SUV


Схожі матеріали:
👁 341
Категорія: Технології
Теги: концепт, електромобіль, Lincoln, позашляховик




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ