Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.01.2022

Літаючий мотоцикл Xturismo, буде випущений обмеженим тиражем 200 одиниць за ціною 777 тисяч доларів США


Одномісний електричний ховербайк використовує пропелери, які рухаються електродвигунами


Компанія ALI Technologies минулого року представила літаючий мотоцикл Xturismo, який здатний розвивати швидкість до 100 км/год, і ось у компанії повідомили, що ховербайк буде випущений обмеженим тиражем лише у 200 одиниць за ціною 777 000 доларів США.

Літаючий мотоцикл Xturismo
 

Одномісний електричний ховербайк використовує пропелери, які рухаються електродвигунами, і двигун мотоцикла Kawasaki, щоб літати над землею. Практичні застосування, окрім перегонів, включають пошуково-рятувальні операції в районах, що постраждали від стихійного лиха.

Маючи приблизно 3.65 метра завдовжки і 2.4 метра завширшки, він досить компактний, щоб поміститися у стандартному гаражі на дві машини, і його можна заряджати прямо вдома, а час польоту на одному заряді становить 40 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla показала версію електропікапа Cybertruck, що готується до масового виробництва

Серійна модель призначена тільки для використання на треку, але компанія працює з японською владою над створенням вуличної версії, яка класифікуватиметься як мотоцикл.
 
«Ми забезпечимо екстрене використання ховербайків під час стихійних лих і водночас сприятимемо використанню літаючих мотоциклів у розважальних цілях. Щоб впровадити цю технологію у суспільство, ми відчуваємо необхідність спочатку розробити правила та сприяти загальному визнанню. Ми розвиватимемо цю технологію як галузь, яка може принести користь суспільству», - сказав Дайсуке Катано, президент ALI Technologies.


Схожі матеріали:
👁 367
Категорія: Технології
Теги: електричний ховербайк, Літаючий мотоцикл, Xturismo




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ