Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.08.2022

Літак Zapata JetRacer літає з використанням 10 мікрореактивних двигунів і досягає висоти 3000 метрів


Літальний апарат спроектований таким чином, щоб продовжувати політ, навіть якщо два з десяти двигунів перестануть працювати


Літаючий апарат JetRacer

Літаючий апарат JetRacer був представлений колишнім чемпіоном світу з водних лиж Френкі Запатою. Однойменна компанія француза вже виробила ряд інших літальних апаратів з мікрореактивними двигунами, які літають над водою та над поверхнею землі, включаючи нещодавно представлений JetRacer.

JetRacer Zapata відрізняється від інших літальних апаратів, наприклад, від Jetson One або AIR ONE з електричним вертикальним зльотом та посадкою (eVTOL). JetRacer не має видимих ​​гвинтів та живиться від палива, а не від батарей.

JetRacer літає з використанням 10 мікрореактивних двигунів, щоб досягати висоти 3000 метрів та розвивати максимальну швидкість 250 км/год. Це далеко за межами можливостей інших персональних eVTOL, що розробляються як транспортні засоби для поїздок на роботу або середньої дальності. JetRacer здатний на набагато складніші маневри у повітрі, ніж інші літальні апарати.


Літаючий апарат JetRacer
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електричний «дюнний баггі» Meyers Manx 2.0 Electric, запас ходу складе 480 км.
 
"JetRacer побудований на легкому і модульному шасі, що дозволяє йому задовольняти безліч потреб як цивільних, так і військових, а також керуватися дистанційно", -  йдеться на сторінці продукту Zapata.

«Всі критично важливі системи спроектовані так, щоб забезпечити надзвичайно високий рівень резервування та безпеки: рухове встановлення, керування, електропостачання тощо».


Літаючий апарат JetRacer
 

Літальний апарат спроектований таким чином, щоб продовжувати політ, навіть якщо два з десяти двигунів перестануть працювати. Zapata працює над двома додатковими прототипами JetRacer для використання в американських випробуваннях літаючого автомобіля та планує продавати апарат приватним особам, підприємствам, службам безпеки та військовим.

 


Схожі матеріали:
👁 343
Категорія: Технології
Теги: літаючий автомобіль, Літальний апарат, eVTOL




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ