Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.01.2022

Маєш картку - матимеш і кредит


Варто усім пам'ятати, що не існує таких проблем, які неможливо вирішити за допомогою фінансів.


Варто усім пам'ятати, що не існує таких проблем, які неможливо вирішити за допомогою фінансів. Процедури видачі онлайн кредитів стали настільки прості та доступні, що практично кожен клієнт може розраховувати на отримання коштів у складних ситуаціях. За статистикою, понад 90% користувачів сервісів з оформлення експрес-кредитів одержують позитивні відповіді. Не видаються позики лише громадянам, у яких на поточний момент є непогашений борг. Одна з головних причин популярності мікропозик – у зручності отримання коштів: онлайн кредит на картку видається за лічені хвилини.


ТОП Кредит - Маєш картку - матимеш і кредит
 

Як оформити позику на картку?

Перший крок – підібрати надійний та перевірений сервіс для видачі коштів. Мікропозики на короткий термін можна оформити на популярному сайті topcredit.ua. За 7 років існування фінкомпанія заслужено завоювала довіру з боку клієнтів та пропонує простий і швидкий спосіб отримання онлайн позики.

Етапи оформлення мікропозики на картку:

  • на сайті потрібно проставити бажану суму онлайн-кредитування та вказати термін, за який ви
  • плануєте повернути гроші;
  • потім пройти спрощену реєстрацію нового користувача, вказавши лише контактний номер телефону;
  • ввести код підтвердження, надісланий SMS, щоб підтвердити активацію створеного акаунта;
  • заповнити коротку електронну анкету на сайті;
  • чекати на рішення про виплату кредиту протягом 7 хвилин;
  • у разі позитивної відповіді необхідна сума мікропозики миттєво нараховується клієнту на картку.

Які вимоги для оформлення онлайн кредитів?

Мікропозики в інтернеті є найлояльнішими видами кредитування громадян. Щоб отримати онлайн кредит на картку, немає необхідності готувати стандартний пакет документів, як це заведено в банках. Також не потрібні нотаріально засвідчені копії. Достатньо в особистому кабінеті на topcredit.ua завантажити скани паспорта та свого ідентифікаційного коду.

Кредити на банківські картки видаються без застав будь-яких видів майна, без надання офіційної довідки з місця роботи про доходи за останні півроку.

Клієнти онлайн-сервісу можуть вказати картку будь-якого українського банку. Після позитивного рішення про видачу мікропозики вся сума миттєво переводиться на зазначені реквізити позичальника.

Хто може отримати позику

Відсоток відмов на topcredit.ua дуже низький. Попри загальноприйняту думку, кредити сьогодні видаються навіть громадянам із негативною кредитною історією попередніх років. Єдина умова для видачі коштів на картку – відсутність поточних незакритих боргів.

Які категорії клієнтів можуть розраховувати на онлайн-кредитування:

  • особи, які досягли вісімнадцятиріччя;
  • жінки, які тимчасово не працевлаштовані та перебувають у декретній відпустці;
  • пенсіонери;
  • люди із сезонною роботою;
  • студенти;
  • громадяни, які можуть підтвердити джерело офіційного доходу.

Який графік роботи кредитів онлайн?

Оформлення кредиту на сайті – найзручніший і найшвидший спосіб отримати фінансову допомогу. Розгляд заявок клієнтів залежить від людського фактора. Рішення щодо видачі позики приймається автоматично – після обробки анкети та моніторингу кредитних історій позичальники з баз даних. Нарахування кредитних грошей також виконується не менеджером, а системою автоматично. Тому сервіс працює цілодобово і гроші надходять на картку навіть у нічний час.

Звертатися з метою отримання мікропозик можна в режимі 24/7. Сервіс функціонує у святкові, робочі дні. Це гарантія клієнтів, що кредит можна отримати у будь-який час у найкоротші терміни. Достатньо лише наявності дійсної картки банку.



Схожі матеріали:
👁 259
Категорія: Прес-реліз
Теги: кредит онлайн, кредит, онлайн-кредитування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ