Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.08.2021

Міні-заводи по виробництву електромобілів здешевлять процес виробництва і коштують всього 50 млн.


Стартапи по виробництву електромобілів шукають нові і більш дешеві способи виробництва своїх автомобілів


Стартапи по виробництву електромобілів шукають нові і більш дешеві способи виробництва своїх автомобілів. Всі вони навчалися у Tesla, яка пережила справжнє виробниче пекло, коли вперше почала виробництво електромобілів.

автомобіль Arrival
 

Стартап Arrival, який будує електричні фургони і автобуси, став прикладом використання «міні-заводу» для створення своєї продукції. Ці невеликі заводи стоять всього 50 мільйонів доларів і не мають потрібного устаткування. Фургони Arrival зроблені з легкого кольорового пластику, тому для них не потрібні дорогі малярні майстерні.

«Кожен автомобіль Arrival проводиться на невеликих недорогих міні-заводах», - кажуть в компанії Arrival. Вони описують ці міні підприємства як новий метод складання на основі осередків, який замінює звичайну автомобільну виробничу лінію.

Вони також пояснюють, що їх можна швидко розгорнути і використовуючи існуючі комерційні приміщення. Це означає, що вони можуть зробити будь-який тип автомобіля для задоволення попиту.

Ці міні-заводи також можуть бути побудовані поруч з клієнтською базою, що скорочує витрати на доставку і дозволяє фірмі наймати місцевих працівників. Це добре для місцевої економіки.

В даний час компанія Arrival будує два міні-заводу в США: один в Північній Кароліні з виробництва фургонів для United Parcel Service Inc, а інший в Південній Кароліні з виробництва автобусів. Він також планує побудувати один в Іспанії. Його перший міні-завод перебував в Бістері, Англія. Кожне таке підприємство може поставляти 10 000 фургонів в рік і створить більш 250 робочих місць.

Схожі матеріали:
👁 530
Категорія: Технології
Теги: міні завод, електромобіль, автомобіль, автовиробник, виробництво електромобілів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ