Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.07.2022

Мобільна родина процесорів Intel Raptor Lake 13-го покоління випустить до кінця року


Глава Intel підтвердив актуальність планів представити настільні процесори Raptor Lake-S цієї осені


Intel Raptor Lake 13-го покоління

Хоча і відомо, що процесори Intel Raptor Lake-S будуть представлені цього року, зберігається певна невизначеність із термінами. Також раніше з'являлися припущення, що нові процесори для ноутбуків варто чекати лише наступного року.

Як виявилося, Intel збирається випустити мобільну родину до кінця цього року, раніше, ніж через рік після випуску мобільних Alder Lake, повідомляє VideoCardz з посиланням на коментарі генерального директора Intel Пета Гелсінгера (Pat Gelsinger) до квартального звіту компанії.

Також глава Intel підтвердив актуальність планів представити настільні процесори Raptor Lake-S цієї осені та зазначив, що нова родина запропонує двозначний приріст продуктивності за збереження сокету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку відеокарту купити для гри Horizon Zero Dawn - 5 геймерських моделей під будь-який гаманець

Намічається цікаве протистояння, AMD може випередити Intel у запуску нових настільних процесорів, у свою чергу Intel може випередити конкурента в запуску мобільних платформ. VideoCardz нагадує, що мобільні платформи AMD Zen4 під кодовою назвою Dragon Range та Strix Point очікуються наступного року. Цікаво, яка дискретна графіка становитиме компанію новим процесорам у майбутніх ноутбуках.

Схожі матеріали:
👁 353
Категорія: Технології
Теги: процесори, ноутбуки, Intel




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ