Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.03.2014

На Лубенщині працівники карного розшуку затримали крадія кабелю електропередач


45 – річний, раніше судимий мешканець Лубен протягом трьох місяців здійснював крадіжки кабелю електропередач по всьому місту


На Лубенщині працівники карного розшуку затримали крадія кабелю електропередач

Спочатку по вулиці Щелканова з підвалу житлового будинку було викрадено 60 метрів кабелю, потім з іншого будинку по вулиці Червоноармійській - 37 метрів кабелю.

Суму збитків підприємству було оцінено в майже 3341 гривню. Цього дня зловмисник викрав ще близько 20 метрів кабелю на суму близько 1778 гривень.

Зробивши перерву у місяць, чоловік знову проник до підвального приміщення будинку по вулиці Вишневецьких і здійснив крадіжку 40 - ка та 70-метрового кабелю.

В ході проведених слідчо - оперативних заходів, працівники карного розшуку затримали підозрюваного із речовими доказами у руках. Свою вину чоловік визнав і наразі по фактам відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Районний семінар вчителів початкових класів

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

reporter.pl.ua


Схожі матеріали:
👁 837
Категорія: Актуально
Теги: Крадіжка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ