Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.05.2015

На організацію та проведення літньої оздоровчої кампанії планується залучити майже 47 мільйонів гривень


Загалом організованими формами відпочинку та оздоровлення планується охопити майже 62 тисячі дітей


На організацію та проведення літньої оздоровчої кампанії планується залучити майже 47 мільйонів гривеньЗ метою здійснення координації дій, на рівні області, по підготовці до оздоровчої кампанії 2015 року, обговорення та вирішення відповідних нагальних проблем 25 травня відбулося розширене засідання обласного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Засідання пройшло  під головуванням заступника голови облдержадміністрації, голови Штабу Романа Товстого.
 У нараді взяли участь члени обласного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей та представники власників/балансоутримувачів позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області.
 На порядок денний винесли питання про хід підготовки до оздоровчої кампанії 2015 року, про  забезпечення влітку 2015 року оздоровленням та відпочинком дітей області, у тому числі дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

 За словами начальника відділу у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Наталії Шкоденко, цьогоріч до пільгової категорії відносяться і діти учасників бойових дій. Так, 700 сімей учасників АТО з області вже подали заявки на сімейний відпочинок, з них близько 100 уже відпочивають.  Оздоровиться влітку в пришкільних та позаміських дитячих закладах зможуть і  діти вимушено переміщених осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Калинові гуляння"

 Загалом організованими формами відпочинку та оздоровлення планується охопити  майже 62 тисячі дітей шкільного, а це 45,5% від загальної кількості дітей шкільного віку. За оперативними даними, усього на організацію та проведення літньої оздоровчої кампанії планується залучити 46 млн. 761 тис. грн.
 
Полтавська ОДА


Схожі матеріали:
👁 1048
Категорія: Актуально
Теги: діти, літо, табір




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ