Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.10.2013

На озброєння полтавських рятувальників з’явився пожежний автомобіль, здатний доставити до місця пожежі 15 тонн води


Автомобіль здатен оперативно доставити до місця пожежі 15 тонн води


На озброєння полтавських рятувальників з’явився пожежний автомобіль, здатний доставити до місця пожежі 15 тонн води

В аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області поставлено на чергування пожежний автомобіль, який здатен оперативно доставити до місця пожежі 15 тонн води.

На озброєнні автомобіля знаходиться пожежно-технічне обладнання та пожежні рукави діаметром 51 та 77 мм, що можуть забезпечити протяжність рукавної лінії на відстань до 2000 метрів.

Враховуючи досвід роботи пожежно-рятувальних підрозділів по гасінню великих пожеж за наявністю безводних дільниць виникла необхідність в пожежній техніці з великим запасом засобів пожежогасіння. На базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України у Полтавській області переоснащено позаштатний паливозаправник МАЗ-5337 з причепом під автомобіль для доставки вогнегасних речовин та пожежних рукавів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто не вижив, той і здох

До переоснащення залучено конструкторів аварійно-рятувального загону, які виконали всі необхідні конструктивні без зниження вимог стандартів і нормативно-технічної документації стосовно даної техніки та у відповідності з вимогами, що стосуються технічного стану та безпеки руху. Також автомобіль обладнано спеціальними звуковими і світловими приладами та стаціонарною радіостанцією.

reporter.pl.ua



Схожі матеріали:
👁 839
Категорія: Актуально
Теги: автомобіль, пожежний автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ