Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2013

На Полтавщині затримали колишнього в'язня який згвалтував 10-річну дівчинку, а потім вбив її рідних


«Дитина розповіла, як вранці пішла до лісу з маминим співмешканцем погуляти


На Полтавщині затримали колишнього в'язня який згвалтував 10-річну дівчинку, а потім вбив її рідних

Правоохоронці затримали колишнього в'язня, який днями в одному із сіл Полтавського району згвалтував та намагався вбити 10-річну дівчинку, а також вкоротив віку її матері та дідусеві. Останнім часом він проживав у цій родині.

Про це повідомляє відділ зв'язків УМВС в Полтавській області.

«Дитина розповіла, як вранці пішла до лісу з маминим співмешканцем погуляти. Там він напав на неї та згвалтував, після чого намагався задушити руками. Дівчинка на якийсь час знепритомніла, а коли отямилася, душогуб вже збирався йти геть. Дитина прикинулася мертвою і боялася повертатися додому», - йдеться у повідомленні.

Знайшла дівчинку мешканка села, яка поверталася з міста і неподалік лісу побачила дитину у розірваному брудному одязі. Вона й сповістила правоохоронців.

Інша односельчанка теж звернулась в міліцію, бо їй було дивно, чому її сусіди цілий день не з'являлися на вулиці і не відповідали на телефонні дзвінки. Міліціонери, які приїхали перевірити інформацію, виявили у будинку тіла двох людей – 29-річної жінки та 56-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями. Оперативники встановили, що зникли також цінні речі родини, телефон, ноутбук, прикраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поки комунальники чекають повіні внизу, гребінчани тонуть зверху

Правоохоронці одразу почали відпрацьовувати версію про причетність до злочину співмешканця вбитої та намагалися встановити місце перебування дівчинки. Злочинця вдалося затримати наступного дня, в центрі Полтави. При собі він мав речі, які прихопив з будинку. У скоєному він зізнався, а свої дії пояснив тим, що «на нього щось найшло».

Наразі його арештовано. Відкрито кримінальне провадження за частиною насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом та умисне вбивство двох осіб.

Схожі матеріали:
👁 1320
Категорія: Актуально
Теги: згвалтування, Полтавщина, злочин, правоохоронці, Оперативники




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ